Istražite ljepote Sarajeva uz smještaj u luksuznom Ibis Styles Hotelu! Odmorite se uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe i uživanje u bogatom wellness centru... samo 749 kn!

Dok otkrivate ljepote i čari kultnog Sarajeva, vrijeme za odmor iskoristite u vrhunskom smještaju i wellness oazi hotela Ibis Styles... Kupon vrijedi do 10.08.2020.

Ibis Styles Sarajevo - Economy Design hotel

Ibis Styles Sarajevo, jedan od brandova vodeće svjetske grupacije AccorHotels, je novootvoreni gradski hotel unikatnog dizajna smješten blizu međunarodnog aerodroma, ali i centra glavnog grada BiH.

Razigrana atmosfera našeg nepušačkog hotela u kojem se služe zdravi specijaliteti i bezalkoholni napitci te obnova energija uz naše Spa tretmane i  sportske ponude, učinit će da osjetite energičnu vibru Sarajeva na najbolji način!

Dizajn hotela inspiriran Sarajevom i njegovom tradicijom zimskih sportova, iznenadit će Vas maštovitom kombinacijom stilova i materijala koja simbolizira spoj Istoka i Zapada - tradicije i modernog.

U ponudi Vas očekuju i piće dobrodošlice te korištenje teretane i wellness centra - bazen, infrared i finska sauna, tursko kupatilo!

Dovedite um i tijelo u harmoniju!

Bilo da odsjedate kod nas zbog odmora ili posla, sami, sa partnerom, prijateljima ili obitelji, sat ili dva regeneracije u našoj novoj Spa oazi će Vam sigurno goditi!

Osim toga, malo vježbe u našem fitness centru će vas razbuditi i učiniti spremnijim za sve poduhvate koji Vas očekuju u Sarajevu. Nakon aktivnog radnog dana ili obilaska grada, posvetite se sebi – osvježenje u našem bazenu ili turskoj kupelji i relaksacija tijela u sauni...

Mislite zdravo, živite zdravo!

Koncept naših usluga, uključujući gastronomsku ponudu je usmjeren na promociju zdravih navika. U našem hotelu nećete osjetiti duhanski dim (osim u izdvojenoj prostoriji za pušače), dok se u à la carte restoranu i baru služe zdrave kulinarske kreacije te bezalkoholna osvježenja.

Naša ponuda i ambijent će vas ohrabriti da provedete zdrav i aktivan odmor u Sarajevu!