Vrući srpanj pod Biokovom! Uživajte u suncu i odmoru na Makarskoj rivijeri uz 2 dana/1 noćenje s buffet doručkom za 2 osobe + 1 dijete do 4 g. u Grand Hotelu Slavia 4* u Baškoj Vodi... od 749 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kuponi se mogu spajati, stoga produžite svoj odmor u idealnom okruženju veličanstvenog Biokova, ljepota mora i rivijere i vrhunskom smještaju Grand Hotela Slavia... Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji: 01.07.-10.07. / 10.07.-17.07.2020.

Nakon opsežno provedene rekonstrukcije novoobnovljeni GRAND HOTEL SLAVIA podiže sveukupnu razinu udobnosti i doživljaj svojim gostima, čuvajući istovremeno tradiciju i baštinu izuzetne građevine, koja datira iz davnih 30-ih godina prošlog stoljeća.

U ponudu uključeni i besplatan bežični internet u cijelom hotelu + besplatan parking (ispred hotela Horizont**** udaljen 200 m)!

Smješten u Baškoj Vodi, popularnom ljetovalištu na poznatoj Makarskoj rivijeri, svega nekoliko koraka od mora i plaže koja nosi Plavu zastavu, ovaj lifestyle hotel sastoji se od 72 suvremene sobe i apartmana, od kojih neki imaju pogled na more koji oduzima dah.

Jutarnju aktivnost započnite omiljenom kavom u caffe baru Kantun uživajući pritom u pogledu na vibrirajući centar mjesta. 

Na jedinstvenoj terasi hotelskog ala carte restorana Del Posto kušajte zdravu mediteransku kuhinju oplemenjenu samoniklim biljem sa Biokovskih padina. Naravno sljubljenu sa vrhunskim vinima sa pažljivo biranih lokaliteta domaćih i svjetskih vinogorja. 

Sobe uređene u retro-vintage stilu, potpuno su klimatizirane i opremljene TV-om ravnog ekrana, minibarom, telefonom , besplatnim bežičnim internetom, a u kupaonicama vas očekuje walk-in tuš ili kada, te luksuzna linija kupaonskih potrepština.     

Prije kupnje obavezna provjera termina i soba s Hotelom, a odmah po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije na e-mail: ghs@hoteli-baskavoda.hr! Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba i djece, kao i točnu dob djece!