[NOVO] Zalogaji užitaka! Bogata MESNA PLATA + dvije salate po izboru, sve za 2 osobe u zalogajnici Kod Bosanca u Zagrebu! Fina klopa za nestvarni užitak i za samo 99 kn! kn!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Korištenje kupona je moguće isključivo u restoranu te je iskoristivost kupona do 08.08.2020.!

Mesna plata za 2 osobe: zagrebački, vratina, kotlet, carsko, roštiljka, ražnjić, šiš ćevap, 2x pločice ćevapa, pekarski krumpir, đuveč! Očekuje Vas i •2x salata po izboru (sezonska, mješana, šopska, grah salata sa bučinim uljem ili rikola sa cherry rajčicom) •2x ajavar!


KOD BOSANCA
Želite brzi obrok tijekom pauze za ručak uz uvijek nasmiješenu uslugu? Onda ste na pravoj adresi. Kod Bosanca – to je sinonim za zdravu hranu i dobre ponude. Zalogajnica omiljeno je okupljalište gladnih zaposlenika u pauzi za ručak tijekom radnog dana. Opustite se prilikom jela na klupama. Jednostavno pobjegnite od vrućine u naše dobro klimatizirane prostorije. 


Top zalogajnica sa sveobuhvatnom ponudom pića
Ukusna jela i pića brzo će vas uvjeriti u kvalitetu. Također je dostupan besplatni WiFi i postoji zaseban dio za pušače.

CATERING I EVENTI
Iskoristite besplatna mjesta za parkiranje za goste. Do zalogajnice možete doći bez prepreka. Uživajte u svojim obrocima jednostavno kod kuće: mogućnost dostave jela na odabranu destinaciju ili ih ponesite sa sobom. 


Ako ste zainteresirani za usluge cateringa, jednostavno kontaktirajte `Kod Bosanca`. U prostorijama možete proslaviti predivne svečane evente

Adresa: III Resnik 2, Zagreb! Radno vrijeme: ponedjeljak-subota 08:00-23:00h; nedjelja 12:00-22:00h!

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom termina i stola, a ODMAH po kupnji i primitka kupona (KOD i ID) OBAVEZNA potvrda rezervacije na broj 095 848 5698!