Ljetne radosti, plaža, more...LAST MINUTE paket za srpanj u Tribunju s 2 ili 5 Polupansiona za dvoje u The Movie Resort *** + djeca do 6,99 god. GRATIS već od 1199 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Užitak kojeg si možete priuštiti svojoj obitelji! Okupani čarima mora i sunca prepustite se užitku i odmoru! Odaberite željeni broj noćenja i mjesec u kojem želite ljetovati! Rok iskoristivosti kupona je u periodu 01-15.07.2020.!

The Movie Resort***
The Movie Resort Aparthotel *** je moderan tematski hotel smješten na samoj obali Jadranskog mora sa vlastitom šljunčanom plažom u mirnom predjelu Tribunja.
Hotel nudi 12 lijepo opremljenih soba te 17 apartmana modernog dizajna u tematskom filmskom stilu.
Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Šibenika,Splita,Zadra i nacionalnih parkova Krka, Kornati, Paklenica i Plitvička jezera. Autocesta je udaljena 15 km. Kraj samog hotela nalazi marina Tribunj i šetnica duga oko 2 km koja vodi do obližnjih Vodica.


Ponuda uključuje: 2 ili 5 noćenja s polupansionom (doručak i večera) za 2 osobe u sobama hotela The Movie Resort 3*. Kućni ljubimci su dobrodošli uz nadoplatu od 60kn/dan te potrebnu najavu!


Restoran raspolaže sa 200 sjedećih mjesta na vanjskoj terasi te 100 sjedećih mjesta u unutarnjem dijelu gdje uz objed možete uživati u mirisu i bojama ljeta.


U sklopu hotela nalazi se vinski podrum, pizzeria, beach bar, restoran sa širokom ponudom raznih gastronomskih delicija te ribe direktno s ribarskim brodova
Sve sobe i apartmani su klimatizirani te imaju besplatni WI-FI,parking je osiguran te se ne nadoplaćuje dodatno.

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!



Prije kupovine kupona provjeriti raspoloživost na broj telefona 00 385 97 778 1407 (zvati 09-21h) ili na mail info@themoviehotel.com, a na mail obavezno slati potvrdu rezervacije ODMAH po kupnji uz KOD i ID kupona po primitku.