Jedinstveni obiteljski odmor ovog ljeta očekuje Vas u Lanterna Premium Camping Resortu 4* by Valamar nadomak Poreču uz nezaboravna 3 dana/ 2 noćenja za 4 osobe i 2 djece do 12 g., od samo 1185 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obiteljski odmor bez premca u jednom od najboljih camping resorta u Europi! Kupon vrijedi isključivo za termin do 11.07.20.!

Počastite svoju obitelj najboljim odmorom do sada u Lanterna Premium Camping Resortu, ponosnom dobitniku prestižnih nagrada za kvalitetu.


Pronaći ćete ga na šumovitom poluotoku Lanterna u blizini Tara na pola puta između Novigrada i Poreča. Duž obale dugačke tri kilometra dočekat će vas besprijekorno uređene plaže i nenadmašan izbor parcela i tematskih naselja camping homeova i glamping šatora. Uživat ćete u jedinstvenim doživljajima u obiteljskom vodenom parku Aquamar Lanterna, vrhunski opremljenim dječjim igraonicama, Teen Hangoutu, Maro play zoni, Lanterna Theatreu, kao i u V Sport Parku i šarmantnim tematskim restoranima i barovima. 


Za uzbudljiv i aktivan odmor pobrinut će se pomno osmišljeni Valamarovi programi Super Maro, Teen, Stay Fit i Music & Fun u režiji profesionalnog tima. Na vama je samo da odaberete čime želite obogatiti svoje nezaboravne trenutke odmora.


U premium camping resortu s čak sedam tematskih naselja camping homeova i širokim izborom camping homeova izvan tematskih naselja pronaći ćete savršen smještaj skrojen po vašim željama i potrebama. 


Superior Camping Home 
Superior camping homeovi veličine su 30 m². Superior camping homeovi, sa svojim plavim prozorskim kapcima i fasadom obloženom kamenom, dizajnirane su u tipičnom istarskom stilu. Superior camping homeovi smješteni su prirodnom zelenilu mediteranskog raslinja, na parcelama minimalne veličine od 150 m2. Superior camping homeovi sadrže kuhinju i dnevni boravak, 2 kupaonice, spavaću sobu sa bračnim krevetom te jednu dječju sobu sa dva kreveta. Sve kućice su klimatizirane. Sve kućice imaju prostrane, natkrivene terase.


Kućni ljubimci dozvoljeni su u ograničenom broju superior camping homeova. Nadoplata iznosi 56,00 kn po danu i plaća se na licu mjesta.


U prvim tjednima rada Lanterna Premium Camping Resorta neke će usluge u kampu vjerojatno biti samo djelomično u funkciji, međutim pobrinuli smo se da vam na raspolaganju budu svi najvažniji sadržaji kampa. Tako će, primjerice, biti otvoren dio shopova na Piazzi, većina marketa, restoran La Pentola, plaže, bazeni u Maro Premium Villageu, V Sport Park i ostali sportski sadržaji, kao i jedan dio sanitarnih čvorova. Moguće je da dječji klubovi i zabavni programi za najmlađe goste u prvim danima rada kampa neće biti dostupni. Zahvaljujemo na razumijevanju.
Nakon #stayathome nema boljeg odmora od onog #stayinnature. Camping Adriatic by Valamar nudi zeleno-plave oaze bezbrižnog ljetnog odmora. U 2020. godini osigurali smo još više prostora, više pažnje i više sigurnosti za svakog gosta. Boravak na suncu i u moru je najbolji način da „napunite baterije” ovog ljeta!
VIŠE PROSTORA ZA VAS
Svi naši kampovi smanjili su kapacitete za 20%
Prilagodili smo kapacitete bazena, sanitaraca i ostalih sadržaja kako bismo gostima osigurali dodatni komfor
U restoranima smo za svaku obitelj osigurali vlastiti stol i dovoljno prostora za opušteno uživanje
100% SMJEŠTAJA U PRIRODI JE 100% ZDRAVO
Svaki gost u kampu ima svoj prostor na uređenoj i obilježenoj parceli savršenoj za bezbrižan odmor u prirodi
Osigurali smo provedbu najviših standarda čišćenja camping homeova i glamping šatora uz politiku „100% privacy - no entry“ tijekom cijelog boravka gostiju
VALFRESCO DOSTAVA HRANE I NAMIRNICA
Valfresco Direkt usluga osigurava online narudžbu te dostavu hrane i namirnica na vašu parcelu, odnosno u camping home
V-HEALTH & SAFETY
Sveobuhvatni program zdravstvenih, sigurnosnih i ekoloških standarda, te unaprijeđenih protokola čišćenja kojima je cilj osnažiti učinkovite standarde higijene koje Valamar primjenjuje u svim svojim objektima.
Program obuhvaća 3 ključna područja:
V Health&Safety CleanSpace podrazumijeva pojačane protokole čišćenja smještaja i zajedničkih prostora u skladu s preporukama svjetskih zdravstvenih organizacija WHO i ECDC
V Health&Safety Food program osigurava maksimalnu sigurnost i zdravstvenu ispravnost hrane i pića u svim restoranima i barovima (HACCP standard certificiran od SGSa)
V Health&Safety Management podrazumijeva upravljanje ukupnom sigurnosti gostiju uz posebne standarde za sigurnost dječjih igrališta, bazena, plaža i ostalih sadržaja. V Health&Safety Manager je na raspolaganju 24/7 tijekom cijelog boravka, te osigurava zdravstvenu skrb za gosta.


Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.

Obavezna doplata na licu mjesta za završno čišćenje 278,00 kn koja uključuje: čišćenje i početni set posteljine (plahta gornja i donja i jastučnica za bračni krevet, po dvije plahte i jastučnica za 2 odvojena kreveta, te po 2 ručnika po osobi za broj najavljenih osoba u camping home-u).Naknada za završno čišćenje u slučaju kada u camping homeu boravi kućni ljubimac iznosi 398,00 kn i plaća se na licu mjesta.