PodržimoNaše

Vikend u Šibeniku! Upoznajte prekrasan Šibenik i uživajte u ljetu uz vikend odmor na 3 dana/2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe u Hotelu Jadran na samoj rivi u centru grada!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Sa početkom ljeta došla je i prilika za korištenje vikenda u morskim i povijesnim ljepotama Šibenika! Uz šarmantan Hotel Jadran na rivi u centru grada uživajte bezbrižno u svom odmoru i ljetovanju... Kupon vrijedi isključivo za vikende - od petka do nedjelje - od 26.06. do 19.07.2020.

Jedinstvena lokacija Hotela JADRAN u Šibeniku glavni je razlog zašto mu se gosti uvijek iznova vraćaju. 

Hotel se nalazi u staroj gradskoj jezgri. Smješten je tik uz more i glavnu gradsku rivu s koje redovito polaze izletnički brodovi u smjerovima razvedene Jadranske obale i prirodnih fenomena Kornata. Nadomak Hotela nalazi se Katedrala Sv. Jakova, 2000. godine uvrštena na UNESCO-ov popis svjetskog kulturnog nasljeđa.

Hotel JADRAN nudi udoban smještaj poslovnim ljudima i turistima iz cijelog svijeta. Kategoriziran je s tri zvjezdice i obuhvaća 57 soba. Hotel JADRAN nudi mogućnost organizacije raznih poslovnih okupljanja i domjenaka, banketa i ostalih svečanih manifestacija. Ispred hotela nalazi se i privezište za pedesetak jahti.

 

Sobe su economy i standard, jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne; imaju klima-uređaj (standard sobe), SAT TV, telefon, mini-bar u sobama s pogledom na more, besplatan WI-FI, kupaonica s ležećom kadom, radni stol.

Tu je i restaurant a la carte i kavana s terasom uz more gdje možete uživati u bogatoj ponudi raznovrsnih jela.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti i predrezervacija, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije na mail recepcija-jadran@rivijera.hr ili +385 22 242 009!

Od svih hrvatskih gradova na Jadranu ŠIBENIK se ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Nastao je kao starohrvatska utvrda, podno tvrđave sv. Mihovila, koja i danas dominira gradom.

Šibenik se prvi put kao samorodni hrvatski grad spominje 1066. godine u darovnici najznačajnijeg vladara hrvatske države, kralja Petra Krešimira IV.