[NOVO] Osjetite ljetni ritam Zagreba i uživajte u svim zanimljivostima metropole na 2 dana uz 1 noćenje u moderno opremljenom studiu Ami, sve za dvije osobe i samo 249 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Glavni grad Hrvatske u svako doba godine je idealna destinacija za predah i uživanje u svim sadržajima metropole! Kupon za ponudu vrijedi do 30.09.20.!

Studio Ami smješten je u središtu Zagreba, nedaleko od tržnice Kvatrić i 1,5 km od glavnog trga. 


Ova smještajna jedinica za samostalan boravak moderno je opremljena i uključuje besplatni Wi-Fi. Sve su jedinice klimatizirane te sadrže LCD TV s kabelskim programima i prostor za sjedenje. Također obuhvaćaju potpuno opremljenu kuhinju s hladnjakom i stolom za objedovanje. Gostima je na raspolaganju vlastita kupaonica s tušem, sušilom za kosu i ručnicima.


Posteljina, ručnici i boravišna pristojba su uključeni u cijenu.

ŠTO VIDJETI U ZAGREBU?
Trg bana Jelačića središnje je mjesto grada Zagreba, koje vrvi životom i zanimljivim pričama. Krasi ga metalni spomenik banu Jelačiću. 


Crkva sv. Marka jedna je od najpoznatijih crkvi u Hrvatskoj zbog specifičnog izgleda krova. Na šarenom krovu nalaze se dva velika grba: grb grada Zagreba i grb Trojedne kraljevine Hrvatske, Slavonije i Dalmacije. Atraktivna građevina također ima veliki povijesni značaj.

Zagrebačka katedrala poznata po tornjevima koji se uzdižu se preko 100 metara u zrak. Jedan od najbitnijih simbola grada također pokazuje važnost Zagreba u prijašnjim vremenima. Posebnost katedrale su dva visoka zvonika koji nakon potresa su opet postavljeni, a stilom gradnje pripada među monumentalne neogotičke katedrale.


Park Maksimir najstariji je park u Hrvatskoj, koji ima značaj ne samo u ekosustavu i netaknutoj prirodi, već unutar parka nalazi se zoološki vrt, u kojem ćete zasigurno uživati gledajući životinjske vrste koje dosad niste imali prilike vidjeti uživo.

Zrinjevac je još jedan od trgova koji krase grad Zagreb. Svakako napravite šetnju perivojem koji u svako doba godine je središte za razne manifestacije.


Kamenita vrata su bila su dio obrambenog sustava Gradeca. Izgrađena su u 13. stoljeću te su imala važnu ulogu u obrani.



Obavezno provjeriti raspoloživost studia prije kupnje na mail sixteenlakes.tea@gmail.com ili na mobitel 099 405 2786, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.