Vrući srpanj pod Biokovom! 2 dana/1 noćenje s doručkom ili polupansionom za 2 osobe u Premium ili Comfort obiteljskoj sobi u Grand Hotelu Slavia 4* u Baškoj Vodi! Dijete do 4 g. gratis!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kuponi se mogu spajati, stoga produžite svoj odmor u idealnom okruženju veličanstvenog Biokova, ljepota mora i rivijere i vrhunskom smještaju Grand Hotela Slavia... U ponudi polupansiona očekuje Vas buffet doručak i večera u 3 slijeda (predjelo+glavno+desert) u hotelskom a la carte restoranu DelPosto! Kupon vrijedi do 17.07.2020.

Izaberite svoj termin boravka i tip sobe - Premium ili Comfort obiteljsku sobu!

Nakon opsežno provedene rekonstrukcije novoobnovljeni GRAND HOTEL SLAVIA podiže sveukupnu razinu udobnosti i doživljaj svojim gostima, čuvajući istovremeno tradiciju i baštinu izuzetne građevine, koja datira iz davnih 30-ih godina prošlog stoljeća.

U ponudu uključeni i besplatan bežični internet u cijelom hotelu + besplatan parking (ispred hotela Horizont**** udaljen 200 m)!

Smješten u Baškoj Vodi, popularnom ljetovalištu na poznatoj Makarskoj rivijeri, svega nekoliko koraka od mora i plaže koja nosi Plavu zastavu, ovaj lifestyle hotel sastoji se od 72 suvremene sobe i apartmana, od kojih neki imaju pogled na more koji oduzima dah.

Jutarnju aktivnost započnite omiljenom kavom u caffe baru Kantun uživajući pritom u pogledu na vibrirajući centar mjesta. 

Na jedinstvenoj terasi hotelskog a la carte restorana Del Posto kušajte zdravu mediteransku kuhinju oplemenjenu samoniklim biljem sa Biokovskih padina. Naravno sljubljenu sa vrhunskim vinima sa pažljivo biranih lokaliteta domaćih i svjetskih vinogorja. 

Prije kupnje obavezna provjera termina i soba s Hotelom, a odmah po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije na e-mail: ghs@hoteli-baskavoda.hr! Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba i djece, kao i točnu dob djece!

NAPOMENA: Izuzev fitness centra, zbog preventivnih mjera portiv COVID-19 pandemije hotelski unutarnji bazen, saune i beauty centar Fontanta Spa nije u funkciji! Gosti hotela usluge iz ponude Fontana SPA  mogu koristiti u wellness centru hotela Horizont: unutarnji i vanjski bazen besplatno, prema raspoloživosti i u skladu s preporukama HZJZ te ostale usluge iz ponude wellness centra Horizont uz popust od minimalno 20%!