PodržimoNaše

Vrhunac sezone uz ljepote Supetra! Očarajte se otočkom atmosferom na Braču u apartmanima Finka i samo 300 m od mora na 6 dana/5 noćenja ili 8 dana/7 noćenja za do 4 osobe već od 2249 kn!

Puna cijena 4.000 kn
Ušteda 40%
Cijena 2.249 kn
Uštedi još 105 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 105 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ovog ljeta budite dijelom predivnih prizora Supetra i otoka Brača na 6 dana/5 noćenja ili 8 dana/7 noćenja za 4 osobe! Kupon vrijedi od 01.07. do 23.08.2020.

APARTMANI I SOBE FINKA

Nudimo smještaj u 5 apartmana (2+3) i 2 sobe (2+1). Kuća se nalazi u mirnom djelu Supetra na otoku Braču. Do centra i mora potrebno je 5 minuta pješice. U krugu od 100-300 metara nalaze se: trgovine, kafići, restorani, teniska igrališta, bazeni, plaže (sljunćane, pješćane, stjenovite), banka, pošta, park za djecu, morski sportovi.

APARTMANI

Namjenjeni su za 2+3 osobe. Veličina apartmana je cca 52m2. Sastoji se od 1 sobe (bračni krevet), dnevnog boravka (kauč na razvlačenje, fotelja), kuhinje (potpuno opremljene), kupaonica s tuš kabinom, terasa, pogled na more, dva klima uređaj (u sobi i dnevnom boravku), TV/SAT, WiFi, roštilj, parking, perilica rublja na upit.

SOBE

Namjenjene su za 2+1 osoba. Veličina sobe je cca 18m2. Sobe posjeduju: bračni krevet, čajnu kuhinju, frižider, kupaonica s tuš kabinom, terasa, pogled na more, klima uređaj, TV/SAT, WiFi, roštilj pakring, perilica rublja na upit.

Supetar je mali grad na otoku Braču, ujedno je i njegovo središte. Ovaj grad očarava svojom jednostavnošću i ljepotom. Iz grada polazi glavnina trajekta i brzih brodova koji Brač povezuje s kopnom.  Idealno je odredište za sve one koji žele uživati u bogatoj spomeničkoj baštini  i prirodnim ljepotama. Već odavno je omiljeno ljetovalište zbog svojih prelijepih  i dugih pješčanih plaža, obrubljenih borovom šumom.

Kako do nas?

Najlakši put do Brača ovisi o tome čime putujete i smjeru dolaska. Ako putujete autom, autobusom ili vlakom, svakako trebate doći u Split  ili Makarsku u srednjoj Dalmaciji, odakle možete nastaviti trajektom. Trajekti plove iz Splita za Supetar (prevozi automobile), za Milnu (katamaran) i za Bol (katamaran). Iz mjesta Makarska ide trajekt koji prevozi auta i plovi za Sumartin na otoku Braču.