Darojković Promet Vas vodi ovog ljeta u UZBUDLJIVU BUDVU na 5 dana/ 4 noćenja ili 7 dana/ 6 noćenja s Polupansionom i uključen prijevoz busom, već od samo 1399 kn/ osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jedan od ponuđenih termina i prepustite se ljetovanju iz snova! Kupon vrijedi isključivo za navedene termine 2020.!

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Dugog Sela u 00:00h i usputnih stanica u Zagrebu. 
Vožnja prema Budvi uz usputna zaustavljanja po potrebi. 
Po dolasku u Budvu, u ranim popodnevnim satima, smještaj i prijava u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i kupanje.
Zadnji dan (05. ili 07., ovisno o terminu) odjava nakon doručka i polazak prema Zagrebu i Dugom Selu. 
Dolazak u kasnim večernjim satima.


Cijena uključuje: prijevoz autobusom, pratitelja putovanja, polupansion s 4 ili 6 noćenja (ovisno o odabranom terminu), noćenje u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.

Smještaj je u blizini centra Budve, u privatnom smještaju (dvokrevetne i trokrevetne sobe) na bazi polupansiona (doručak i večera). Sve sobe imaju klima uređaj, wifi, kupaonu s tuš kabinom i balkon.
Plaža je udaljena oko 700m od smještaja, a u blizini se nalazi i trgovina, ugostiteljski objekti i zabavni sadržaji u centru grada.


Budva
Bogata ponuda restorana i diskoteka sigurno je jedan od razloga za posjet.
Na raspolaganju Vam stoji 35 predivnih, pjeskovitih plaža (8 kupališta ima plavu zastavicu - prestižno međunarodno priznanje za kvalitet i standard usluge i ponude na plaži), čisto more uz nezaboravan dnevni i noćni provod, jedinstvene predstave i performanse i muzičke zabavne programe.


Stara Budva privlači pažnju svojim položajem. Postojeća utvrđenja Budve iz vremena mletačke vlasti samo podsjećaju na srednjovjekovnu tvrđavu, a u temeljima su im ostaci helenističkih i srednjovjekovnih zidina. Budva ima zidine koje okružuju gotovo cjelokupnu gradsku jezgru, koja obuhvaća uske uličice i male trgove – pijacete. Stari dio Budve krase piloni – kapije antičke Budve koje datiraju iz 6 st. Pr.Krista te ostaci antičke nekropole sa izuzetno bogatim očuvanim  arheološkim nalazima, rimski kapiteli, rimski i ranokršćanski mozaici, rimske terme, srednjovjekovne zidine sa Citadelom. U ranom srednjem vijeku, Budva je Bizantski grad, sa grčkom vojnom posadom.