PodržimoNaše

Puhni i oslikaj! Set magičnih flomastera za djecu koji uključuje 15 različitih boja, 16 predložaka za stvaranje crteža, 40 listova papira i knjižica sa uputama i idejama uz 67% popusta!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neka Vaše dijete postane umjetnik jednostavno i bez napora! Čak 16 različitih predložaka za sliku kroz metodu ispuhivanja boje iz flomastera!

Sa flomasterima za puhanje stvaramo slike, čestitke, koverte i još mnogo toga. Sa njima dijete postane pravi umjetnik i to bez ikakvog napora. U pomoć su im različite šablone koje dijete stavi na papir, sa flomasterima puha boju, kao sprej, a kada skine šablonu »prikaže« se umjetnička slika.Flomasteri za puhanje Bloopens vrlo su zanimljiva igra jer do konačnog proizvoda / slike dolaze brže i rezultat je savršen proizvod.

Kada djeca usvoje tehniku sa puhanjem u flomastere mogu dalje nastaviti sa stvaranjem bez šablona. U to vrijeme njihova kreativnost dodatno je poboljšana.

Vrlo jednostavno: uzmete papir, odaberete lik kojega želite, podesite šablonu, izaberete boje sa kojima ćete bojati, puhneš u odabranu boju flomastera, skloniš šablonu i tu je lijepa slika, koju si napravio .