Bliži se vrijeme španciranja! Ne propustite priliku za svoju kartu za prijevoz iz Zagreba, Dubrave ili Sesveta u aranžmanu Svikoncerti.eu na ŠPANCIRFEST i završni koncert 30.08. - PARNI VALJAK!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovog ljeta budite i Vi dio priče ŠPANCIRFESTA u srcu Varaždina u 22. izdanju po redu koji će završiti koncertom PARNOG VALJKA! Kupon vrijedi za prijevoz 1 osobe s odabrane lokacije i isključivo za 30.08.2020.

U deset dana ŠPANCIRFESTA ulice, trgovi, palače, parkovi, perivoji i dvorišta povijesnog Varaždina postaju pozornice, teatri, restorani, barovi, klubovi, učionice i trgovine najvećeg, najpopularnijeg i najraznovrsnijeg hrvatskog festivala.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz ZAGREBA (parkiralište kod Gradskog poglavarstva) u 14h, DUBRAVE u 14.10h (stajalište kod autobusnog kolodvora Dubrava, Dubečka ulica) i SESVETA u 14.20h (autobusno stajalište u Ninskoj ulici, kod DMa).

Dolazak u Varaždin u ranim poslijepodnevnim satima te slobodno vrijeme za obilazak Špancirfesta. U večernjim satima odlazak na koncert. Povratak prema mjestu polaska u 01h.

30.08. Kapucinski trg - PARNI VALJAK - besplatan koncert!

Koncerti, ulični performeri, radionice, izložbe, kreativa, bogata izlagačko-prodajna ponuda, gastronomski užici i brojni drugi sadržaji na deset dana pretvaraju predivnu povijesnu jezgru Varaždina u jedinstvenu festivalsku pozornicu, koja svake godine privuče stotine tisuća posjetitelja.

Prije kupnje kupona OBAVEZNO provjeriti raspoloživost slobodnih mjesta s agencijom. ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije mjesta na mail crno-jaje@svikoncerti.eu ili broj +385 (42) 421 771 (08.00h - 16.00h) / +385 (0)98 954 5632 (09.00h - 16.00h)!