Ljetna oaza za potpuno ljetno opuštanje u Dubrovniku, u super modernom Apartmanu Silva uz Gradske zidine na 4 dana/ 3 noćenja ili 6 dana/ 5 noćenja za do 4 osobe, od samo 1399 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vratite se u vrijeme dubrovačkih gospara s ugodnim smještajem u moderno renoviranim apartmanima u samom središtu grada i u blizini Straduna! Kupon vrijedi do 30.08.2020.!

Apartman Silva nalazi se tik uz Gradske zidine, samo 40 metara, a koji su UNESCO-ov spomenik, s prekrasnim pogledom na Stari grad i otok Lokrum. 


Ima 2 spavaće sobe, kupaonicu, blagovaonicu / kuhinju i kauč za opuštanje ispred televizora, kad se vratite iz dugog dana u razgledavanje, ACC, mikrovalnu pećnicu i besplatni WiFi.
Na prvom katu kuće nalazi se velika prostrana zajednička terasa, s ostalim stanarima (6 stanova). Naš apartman ima stol i stolice na kojima možete uživati ​​i gledati.


Ispod apartmana nalazi se pekara, a samo 30 m udaljena je najpoznatija dubrovačka plaža, „Banje“ s barom, restoranom i noćnim klubom koji nudi sunčanje satima i zabavom.


Svi sadržaji Starog grada (muzeji, galerije, restorani, barovi, plaže, kina, kazalište, trgovine itd.) nalaze se na samo nekoliko koraka.


Također je udaljen oko 150 metara od luke Stari grad, a odatle je mali redoviti brod koji ide na otok Lokrum svakih 30 minuta. Lokrum je prirodni rezervat, lijep za kupanje ili šetnju. Postoji mali botanički vrt.
Iz iste luke nalazi se brod do Cavtata i neki drugi svakodnevno organizirani izleti.
Kapija Ploce naša je najbliža kapija, udaljena oko 50-80 metara i odatle možete uhvatiti lokalne autobuse i taksi.


ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na brojeve mobitela: +385 91 2200 165 uz KOD i ID kupona po primitka.