[OPATIJA] 1-dnevna radionica izrade aroma sapuna uz Studio Eko unikati uz 57% popusta - samo 199 kn! Napravite aroma sapun sa eteričnim uljem i anticelulitni sapun!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zanima vas kako izraditi prirodnu kozmetiku bez štetnih sastojaka? Pridružite nam se na radionicama i izradite kozmetiku prema vlastitim potrebama! Predznanje nije potrebno, a sav potreban materijal i skripta sa receptima za izradu svih preparata su uključeni u cijenu. Iskoristivost kupona je do 08.08.2020.

U cijenu je uključen sav materijal i skripta sa receptima, kao i mali trikovi za brzu i uspješnu primjenu naučenog. Uz to, sve što ćete izraditi na radionici dobivate na poklon.

RADIONICA IZRADE PRIRODNIH AROMA SAPUNA

Iskoristite posebnu ponudu i pridružite nam se na radionici gdje ćete steći osnovna znanja o izradi krutih sapuna i dobiti sve bitne smjernice gdje i kako prikupiti sav potreban materijal za izradu potpuno prirodnih aroma sapuna od biljnih i eteričnih ulja koji će vam olakšati postupak izrade kod kuće.


Predznanje nije potrebno, a sav potreban materijal i skripta sa receptima za izradu svih preparata su uključeni u cijenu.


PROGRAM RADIONICE:

•1. IZRADA AROMA SAPUNA MASLINA & KOKOS SA ETERIČNIM ULJEM LAVANDE

•2. IZRADA ANTICELULITNOG SAPUNA SA KAVOM

Rad u malim grupama do 6 polaznika
Radionice će se održavati subotom od 12-15h.


Više o proizvodima i radionicama poledajte na njihovoj web stranici OVDJE!