Uživajte u početku ljeta na Krku! 3 dana/2 noćenja u mobilnim kućicama Gold, Silver Deluxe ili Campi Park u Njivice Hotels & Camp Resort za 4 odrasle osobe i 2 djece do 11,99 g.!

27 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prilikom rezervacije provjerite raspoloživost željenog tipa mobilne kućice u kojoj će te u potpunosti i bez ikakve brige uživati tijekom svog ljetnog odmora! Opustite se uz vrhunsku ponudu Resorta i ljepote Njivica i otoka Krka! Kupon vrijedi u periodu od 30.06. do 10.07.2020.

GRATIS PIZZA za sve osobe u Pizzeriji Bukaleta!

Mobilne kućice su najmoderniji oblik smještaja u kampovima! Udobnost i opremljenost mobilne kućice vam pruža sve prednosti koje imaju apartmani visoke kategorije, ali smještene su uz samo more, u uređenom kampu s nizom sadržaja za razonodu.

Mobilne kućice u kampu Njivice su površine 32m², a gostima na raspolaganju stoje dvije spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom te jedna ili dvije kupaonice. 

Prije kupnje obavezno provjerite raspoloživost željenog tipa mobilne kućice u kojoj želite biti smješteni i potvrdite svoju predrezervaciju!

Posebnost naših kućica su i terase! Svaka terasa opremljena je vrtnom garniturom na natkrivenom dijelu i ležaljkama na sunčališnom dijelu terase pružajući Vam tako udoban pogled na Kvarnerski zaljev. Svaka mobilna kućica u kampu Njivice je opremljena klimatizacijskim uređajem, SAT-TV-om, potpuno opremljenom kuhinjom, a u cijenu najma je uključena posteljina, ručnici te početno i završno čišćenje.

CAMPI PARK - nove mobilne kućice (32m2) u kampu; klimatizirane, s kupaonicom, dnevnim boravkom sa kuhinjom i s modernom terasom sa vrtnom garniturom i ležaljkama. Smještene u središnjem parku pored velikog dječjeg igrališta i dječjeg bazena idealan su izbor za obitelj!

GOLD - mobilne kućice (32m²) sa dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevnim boravkom i kuhinjom te prostranom terasom.

SILVER DELUXE - mobilne kućice (35m²) na samo 150 metara od mora; ima dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevni boravak i kuhinju te prostranu terasu.

Opremljenost svih mobilnih kućica: opremljena kuhinja, aparat za kavu, struja, voda, plin, posteljina, ručnici, SAT-TV, free Wi-Fi, klima uređaj, vrtna garnitura, parking.

Našim gostima na raspolaganju stoji pizzeria Bukaleta, koja u svojoj ponudi ima sve vrste pizza iz krušne peći, salate i tjestenine, koje proizvodimo od najkvalitetnijih i sezonskih namirnica, a većina proizvoda je upravo s otoka Krka. Naša pizzeria smještena je uz more, a na usluzi Vam stoji uvijek ljubazno osoblje. Bilo da se radi o ručku, laganom obroku ili večeri, pizzeria Bukaleta mjesto je gdje možete uživati u ugodnom ambijentu, pogledu na more, kao i vrhunskoj hrani.