ŠPICA LJETNE sezone u malom ribarskom mjestu - Dugom otoku uz 3, 5, 7 ili 10 noćenja s Polupansionom za dvije osobe i dijete do 12 god. u Hotelu Luka uz 43% POPUSTA, od samo 2699 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svega 20 metara od mora, Hotel Luka smješten je u pitoresknom mediteranskom mjestu Luka u zadarskoj skupini otočja! Kupon je iskoristiv u periodu od 01.08. do 15.08.20.!

Hotel Luka - Dugi otok

Hotel Luka – Dugi otok smješten je u pitoresknom mediteranskom mjestu Luka u zadarskoj skupini otočja. U mirnoj uvali tristotinjak metara udaljenoj od samog mjesta Luka, čije su glavne djelatnosti ribarstvo i turizam, hotel Luka pruža idiličan i opuštajući odmor svakom turistu!


HOTEL LUKA

Hotel Luka nalazi se svega 20 metara od mora i privatne šljunčane plaže te 350m od središta mjesta Luka. U hotelu okruženom borovom šumom, sve posjetioce očekuje opušteno ozračje. Pogledajte što vas sve očekuje u ovom mirnom i tihom hotelu Luka, idealnom za obitelji s djecom!
Hotel Luka se sastoji od dvije zgrade s ukupno 74 sobe i restorana udaljenog dvjestotinjak metara od hotela. Sve sobe opremljene su tušem i WC-om i TV-om sa satelitskim programima, klima uređajem i radnim stolom.

Mogućnost nadoplate i pogodnosti za djecu: 1 dijete do 12 godina gratis, drugo 70 % cijene Crnog Jaja, starije osobe od 12 godina 35 % cijene Crnog Jaja!



U od valova zaštićenoj uvali, koja je idealna je za sportove na moru poput surfanja i jedrenja, nalazi se Hotel Luka. S mogućnošću rekreacije stolnim tenisom, mini golfom, odbojkom i košarkom, zadovoljit će potrebe i onih gostiju koji žele aktivno provesti svoj odmor. Hotel Luka je pravo mjesto za ugodan odmor, s uređenom plažom ispred hotela, posebnim pješčanim dijelom plaže, igralištem za odbojku na pijesku i caffe barom Sidro smještenim u neposrednoj blizini hotela Luka. Svi posjetitelji hotela Luka mogu besplatno koristiti bicikle sa GPS navigacijom.

Beach bar Sidro i privatna plaža - Mali raj na zemlji pod borovom šumom

Ispred hotela, svega nekoliko metrara od depadansi, pronaći ćete mali raj na zemlji. Beach bar Sidro za opuštanje u vrućim danima ili svježim ljetnim večerima, a netom uz bar nalazi se privatna plaža za sve posjetioce hotela Luka.


Restoran hotel Luka

Željni mesnog, ribljeg ili vegetarijanskog specijaliteta? Posjetite nas!
U hotelskom restoranu, smještenom 200-njak metara od recepcije, pruža se usluga doručka, ručka i večere (doručak, polupansion ili pun pansion).  Za doručak se poslužuje bogati buffet, gdje gost sam bira što i koliko želi doručkovati.
Ručak i večera su izbor između tri jelovnika – riblji, mesni ili vegetarijanski, a sastoji se od predjela, glavnog jela i deserta. Uz navedeno, gosti imaju na raspolaganju bogati salatni buffet.

Potrebna je provjera termina unaprijed na br. tel.: +385/23 372 114! ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina sa kuponom na br.tel. +385/23 372 114 ili e-mail: hotelluka@gmail.com, uz KOD i ID kupona.