[NOVO] Luksuzno kampiranje u modernim mobilnim kućicama! U špici ljetne sezone uživajte tik do plaže u Kampu Selce na 3 dana/ 2 noćenja za do 5 osoba + bazen + parking, od samo 1399 kn!

82 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za idiličan obiteljski odmor ili u društvu prijatelja! Sve morske čari u potpuno opremljenim mobilnim kućicama koje su sljubljene s prirodom i istovremeno nude ugodan smještaj! Kupon vrijedi isključivo od 10.07.20. do 23.08.20.! Rasprodani termini: 04.08.-13.08. i 28.-29.08.20.!

Kamp Selce je okružen bogatim zelenilom i predivnim pogledom na otok Krk, ove godine dobiva i jedinstveni kompleks bazena udaljenih svega nekoliko metara od mora.


O kampu:
Smješten u hladu mediteranskog drveća na površini od 8 hektara, kamp Selce pruža mogućnost smještaja za istinske ljubitelje prirode, mirnog odmora, zabave i rekreacije.Kamp raspolaže s preko 600 uređenih parcela, samo nekoliko metara od plaže. 


Sve parcele imaju vlastiti priključak za struju, vodu i odvod.U 2020. godini ponudu kampa obogatit će novi kompleks biodizajn bazena na dvije kaskade, okružen bogatim zelenilom i prekrasnim pogledom na otok Krk.


Smještaj:
Smještaj u mobilnim kućicama pružiti će Vam idealan omjer kvalitetnih smještajnih jedinica i dobro uređene infrastrukture u kampu Selce. 


Na raspolaganju su Vam superior mobilne kućice koje su potpuno opremljene. Fanstastičan odabir za Vaš godišnji odmor.


Usluge i sadržaji: 500 parcela, 23 mobilne kućice, novi kompleks biodizajn bazena na dvije kaskade, besplatan Wi-Fi, tgovina, pekara, mogućnost najma frižidera, kamper servis, bankomat, mini golf i zabavni centar za najmlađe uzraste.


Korištenje vanjskog bazena u skladu s preporukama HZJZ! 


U blizini kampa: plaža (šljunčana i betonirana) s mogućnošću najma ležaljki, suncobrana, pedalina i brojnim drugim rekvizitima, za ljubitelje ronjenja u blizini se nalazi ronilački centar, uz šetnicu prema Selcu nalazi niz trgovina, kafića i restorana, na rivi u Selcu tijekom ljetnih mjeseci možete prisustvovati brojnim ribarskim feštama i doživjeti atmosferu tipičnog malog primorskog mjesta


Obavezna rezervacija na mail kuponi@jadran-crikvenica.hr i telefon +385 51 241 970 uz broj ili sliku kupona po aktivaciji kupona.