Aktivan i graciozan odmor za dvoje u "Villi A Casa" u Savudriji! 3 dana i 2 noćenja u comfort dvokrevetnoj sobi s doručkom, piće dobrodošlice za 2 osobe uz 50% popusta!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite čari Istre na najzapadnijem odredištu u Hrvatskoj - u Savudriji! Uživajte u prekrasnom krajoliku, moru, ukusnoj hrani i ljubaznim domaćinima!

Ponuda uključuje za 2 osobe:

3 dana i 2 noćenja u comfort dvokrevetnoj sobi s doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi,
piće dobrodošlice,
boravišne pristojbe.VILLA


se nalazi u blizini hotela Kempinski i golf igrališta, Savudrije, Kanegre i graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija.
Luksuzno uređen smještaj (klima, telefon, internet, tv, sef, balkon).
Možete isprobati domaća, tradicionalne kuhinje s ovog područja; lokalne specijalitete - sir, pršut, tjestenina, gljive, tartufi, riba, meso (pod pekom ili na žaru)


Jeste li znali? Savudriju su Austro-Ugari izabrali kao svoje odredište za odmor i liječenje! O tome svjedoče brojne vile i ljetnikovci uz more gdje su se tada, kao i danas krijepili mnogi turisti!

Ako Vam nije baš do lijenčarenja, preporučujemo slijedeće:

AKTIVAN ODMOR

Područje sjeverozapadne Istre vrlo je pogodno za bicikliranje, kako rekreativno tako i natjecateljsko, što potvrđuje svjetski biciklistički prvak 2004.-e Massimo De Bertolis u videu za Colours of Istria, za vrijeme čijeg je snimanja posjetio i naš restoran do kojega vode mnoge biciklističke staze i uživao u lokalnim delicijama (03:29). Kaže kako mu je uz bicikliranje važan i doživljaj krajolika te otkrivanje novih gradića i njihovih priča, za što su ovi prostori zaista idealni zbog mnoštva označenih biciklističkih staza, ali naravno i sjajne gastronomske ponude koju ćemo vam rado predstaviti.

GOLF

U neposrednoj blizini našeg restorana nalazi se Adriatic Golf Course sa 18 rupa. "A casa" je od milja nazvana 19.- om rupom, odn. "Hole 19". Okrijepite se kod nas nakon naporne partije golfa i uživajte u lokalnim delicijama i jedinstvenoj atmosferi.