Riješite se masnih naslaga i celulita uz pomoć 2 UDARNA TRETMANA mršavljenja u Natural Split! Oblikujte tijelo uz pomoć kavitacije i presoterapije uz 81% popusta - samo 139 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Brzo, efektivno i garantirano oblikovanje tijela! Renomirani studio ljepote u Splitu poziva Vas ovog ljeta, drastično promjenite figuru! Kupon vrijedi za jedan dolazak do 22.08.2020.!

Cijena uključuje: 2 najbolja tretmana mršavljenja - 1x kavitacija + 1x presoterapija!

Što je kavitacija? 
Kavitacija je jedan od najpopularnijih tretmana jer se bez kirurške intervencije koristeći niskofrekventne zvučne valove riješava celulita i masnih naslaga. Znanstveno je dokazano da se nakon kavitacije, višak masne tekućine izlučuje iz tijela putem mokraćnog sustava te da se pri tretmanu okolni organi i tkivo ne oštećuju. Tretman namijenjen je onima koji žele ukloniti trvdokorne masne naslage i celulit. Rezultati su brzo vidljivi tako da se tretmanom uspješno anuliraju neželjeni centimetri i celulit te možete izgubiti između 2 i 5 centimentara u obujmu ciljanog područja tijela. 


Tretman ultrazvučnom kavitacijom najčešće se koristi za oblikovanje svih dijelova tijela gdje postoji višak masnih naslaga (trbuh, bokovi, bedra, stražnjica i gornji dijelovi ruku). Povrišina kože ostaje neoštećena te nema bolova nakon tretmana. U 30 minutnom tretmanu tretiraju se dijelovi na kojima se žele smanjiti masne naslage. Kožu na tim dijelovima premazujemo gelom za poboljšanje provodljivosti pokretljivosti tretmanske kugle (aplikatora). Vibracija ultrazvuka na točno određenoj dubini ispod povrišine kože razbija masne stanice. Nakon tretmana potrebno je izvršiti limfnu drenažu (presoterapijom, ručnom masažom...) kako bi se oslobođeni toksini što brže eliminirali iz tijela putem limfe.


Adresa korištenja kupona: Natural -Split, Solurat 20.

Presoterapija
Nakon ultrazvučne kavitacije potrebno je obaviti limfnu drenažu koju u našem salonu vršimo presoterapijom. Zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.


Presoterapija je vrsta masaže zračnim pritiskom kojom vršimo limfnu drenažu nakon tretmana kavitacije. Kavitacijom dakle, "razbijajamo" masne stanice, a limfnom drenažom potičemo izlučuvanje otpadnih tvari (masnoća) iz organizma.


Informacije o tretmanima možete dobiti na broj 0977934352, a rezervaciju termina ODMAH po kupnji kupona izvršite na 0977934352, uz KOD i ID kupona po primitku.