PodržimoNaše

Slavonski specijaliteti i kupanje u Orahovačkom jezeru! Provedite 2 dana u Orahovici, uživajte u domaćem doručku i večeri uz bocu vina, sve za 2 osobe za samo 325kn!

46 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte Orahovicu i Hotel Ružica grad uz 50% popusta za 2 osobe i okupajte se u Orahovačkom jezeru, idealnom izletištu i mjestu za osvježenje, posjetite Ružica grad, otiđite do obližnjih Našica, posjetite i pecajte u okolnim jezerima, jašite na konjima...

Turizam se u Orahovici počeo razvijati već 1914. godine kada je osnovano "Društvo za proljepšavanje mjesta i okolice", stoga ima dugu i bogatu tradiciju. Ono što Orahovicu čini turistički zanimljivom je čista i očuvana priroda, kulturno-povijesna baština, iznimno povoljne cijene, te marljivi i gostoljubivi ljudi.

Grad Orahovica smješten je podno Papuka, na samom rubu Virovitičko - podravske županije. Položaj uz podravsku magistralu na putu između Osijeka i Virovitice, izlaz na autocestu (Lužani - Požega) udaljenosti 50 km, granični prijelaz sa Mađarskom (Donji Miholjac) udaljen je 30 km, omogućuju vrlo dobru cestovnu povezanost.

Grad Orahovicu možemo nazvati oazom u srcu Slavonije o čemu svjedoče kilometri šuma, brojni parkovi, te Kompleks „Jezero“ - turistički biser ovoga kraja. Nalazi se okružen Papukom u zaštićenom parku prirode, sadrži osim kupališta kojeg čini prirodno jezero, razne rekreacijske aktivnosti, kako ljeti tako i zimi. Da je Orahovica zdrav grad govori i umjerena klima ovog područja.

Od povijesnih obilježja izdvajamo „Ružica grad“, smješten na brdu iznad kompleksa „Jezero“.

Ponuda uključuje / sve za 2 osobe:

noćenje i bogati doručak
večera dobrodošlice - slavonski specijaliteti ( hladna plata, salata, mješano meso sa prilogom )
+
boca odlične Orahovačke graševine

Orahovicu doista tek treba otkriti, više na blogu od internet-astronauta.