ODMOR preko tjedna u Hotelu Sport 4* uz 2 dana/1 noćenje s Polupansionom i uključenim korištenjem saune, bazena i teretane, sve za 2 osobe i samo 379 kn! Djeca do 5 god. GRATIS!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u sauni i bazenu te relax zoni sa čajem uz večeru u restoranu Garfield i besplatno korištenje teniskih terena, bicikala i teretane! Djeca do 5 godina u krevetu sa roditeljima ne plaćaju! Kupon vrijedi do 25.08.2020. i može se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka!

Dobrodošli u moderan i luksuzan Hotel Sport**** u Ivanić Gradu koji je smješten u ugodi prirodne tišine i mira, te time predstavlja idealno mjesto za Vas, Vašu obitelj i poslovne partnere.

Samo 28 km istočno od Zagreba, suvremeno opremljen Hotel Sport u Ivanić-Gradu, raspolaže sa 20 moderno opremljenih i uređenih smart soba i 3 apartmana; ukupnog kapaciteta 56 kreveta.

Topla i ugodna atmosfera, moderno uređenih soba osigurati će Vam dobar san, a ostatak dana obogatiti će raznovrsnost sadržaja hotela.

  

Hotel Sport raspolaže sa 20 moderno uređene sobe opremljene pomno odabranim vrhunskim namještajem, te 3 apartmana kako bi našim gostima pružile maksimalnu udobnost.

Sve sobe sadrže: intelligent smart card sustav, klimu, LCDsat/TV, interaktivnu TV, sef, mini bar, telefon, tuš kabinu, wc i neograničeni internet.

Mjesto za potpuno opuštanje svakoga dana možete pronaći  u wellness centru hotela Sport gdje Vam osim standardne ponude masaža, tretmana  vrhunskom kozmetikom, solarija, unutarnjeg bazena sa protustrujnim plivanjem , te 4 saune, u sklopu kozmetičkog salona nudimo mogućnost tretmana na jednom od kozmetičkih aparata (anticelulitni programi, depilacija, kavitacija...) koji će Vam omogućiti da izgledate onako kako ste oduvijek željeli.

Da doista u Vašem “U zdravom tijelu zdrav duh bude” posjeti wellness centru Hotela su neizbježni!

Saune /finska, bio, infra i parna; hladni tuševi, ledomat, hladni bunar; grijane klupe, knaip/ za opuštanje i blagotvorni utjecaj na tijelo uz wellness terapeuta koji izvodi programe u saunama.  Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

U kozmetičkom salonu, masaže koje izvode medicinski kozmetičari, pružaju osjećaj zadovoljstva, ugode i lakoće.

Plivanje osnažuje i razgibava tijelo – bazen s protustrujnim plivanjem i hidromasažnim mlaznicama uz slap koji dočarava šum vode iz prirode.

Relax zona sa svježim voćem i toplim napitcima.

Profesionalno osoblje za Vaše zdravlje i ljepotu.

SADRŽAJI U OKOLICI – ŠTO VIDJETI

Kulturna i prirodna baština – Crkva Sv. Petra Apostola u Ivanić-Gradu, Crkva bl. Djevice Marije u Kloštar Ivaniću koja čuva knjigu čudesa bl. Djevice Marije Ivanićke (proglašena marijanskim svetištem), Crkva i samostan sv. Ivana Krstitelja (Kloštar Ivanić)
Novouređena šetnica uz rijeku Lonju i sportski park Zelenjak
poučne staze u šumi Žutici ili šumi Marči do jezera Sudarice
biciklističke rute Otoka Ivanića
vinari i kušaonice vina ivanićgradskog kraja