Auto centar Areus u Zagrebu: sve što trebate za nadolazeće vrućine! Servis i punjenje auto klime sa ili bez deinfekcije ozonom do 500 grama, uz do 53% POPUSTA - od samo 159 kuna!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz nadoplatu možete napuniti klimu na novim vozilima sa novim plinom HFC 1234 yf! Kupon vrijedi do 20.08.2020.


Odaberite jednu od dvije ponuđene opcije:

OPCIJA 1) servis i punjenje auto klime za 159 kn!

OPCIJA 2) servis i punjenje auto klime uz dezinfekciju ozonom za 219 kn!

Dolaskom toplijeg vremena i viših temperatura, potrebno je pripaziti na promjenu temperature u autu gdje se uvijek preporučuje umjerenost.

Znači čim uđete u auto, oblije vas znoj, što je prirodna reakcija tijela i najveća glupost koju tada možete napraviti je da odmah palite klima uređaj i ostavite ga tako. Time riskirate niz neugodnih posljedica kao što je suzenjem očiju, grčevi i bolovi u tijelu.Najbolje je prvo možda malo otvoriti prozore u vožnji pa upaliti klimu koju ćete tijekom vožnje postepeno smanjivati. Još je najbitnije za klimu u autu - da je redovito servisirate. U njoj se nakupljaju razne bakterije, prašina, pelud i slično pa je filtere potrebno redovno čistiti.

 U suprotnom, možete osjetiti posljedice neodržavanih klima uređaja koje mogu biti prilično bezazlene, ali i mogu biti i ozbiljne, poput upale pluća ili legionarske bolesti. Stoga je dezinfekcija klime također obvezna prije dolaska uistinu toplog vremena. Njome se uništavaju bakterije, virusi, gljivice i plijesan, a uklanja i neugodne mirise kao što su oni od cigareta ili kućnih ljubimaca.

 Na vrijeme brinite o klima uređajima i prostorima u kojima boravite!

Radno vrijeme: pon - pet: 9h - 17h , sub: 9h - 13h.