Aktivni predah na Izletištu Petek blizu ZG-a! Uživajte uz bogati ručak ili večeru u Restoranu Garfield za dvije osobe već od samo 75 kn! Birajte međimurske specijalitete ili grill platu!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Samo 20 minuta vožnje od Zagreba, daleko od gužve i buke, u miru i prirodi nalazi se Izletište Petek! Kupon vrijedi do 18.08.2020.!

Sportski tereni, sadržaji za djecu, vrhunska gastronomska ponuda i ugodna atmosfera čine Izletište Petek idealnim mjestom za obiteljski odmor i rekreaciju. Obzirom na širinu gastronomske ponude, veliki izbor vina, domaćih kolača, raznolikost prostora i mogućnost organizacije prezentacija, sastanaka, vjenčanja, krstitki, dječjih rođendana i svih drugih svečanosti , zadovoljit će svačiji ukus.



Restoran Garfield najstariji je objekt izletišta. Uspješno radi već punih 20 godina. Čine ga tri sale, vrtna terasa, vinoteka, dječja igraonica, šank na otvorenom, roštilj i pečenjara na otvorenom.


Obzirom na širinu gastronomske ponude, veliki izbor vina, domaćih kolača, raznolikost prostora i mogućnost organizacije prezentacija, sastanaka, vjenčanja, krstitki, dječjih rođendana i svih drugih svečanosti , zadovoljit će svačiji ukus.


Opcija 1) juha, pohani međimurski picek (batci) + restani krumpir + salata za 2 osobe!

Opcija 2) mješana grill plata (pileći ražnjić sa špekom, svinjski lungić punjen sirom, uštipci, pureća vješalica, pekarski krumpir s lukom + lepinja) + 2x 01L vina za 2 osobe!

Na restoran se nadovezuje popratni sadržaj izletišta, te se tik uz vanjski šank  prostire dječje igralište bogatog sadržaja. Ove godine obogaćena je ponuda dječjeg igrališta  trampolinom i kartingom za djecu.
Naravno, tu su i brojni sportski sadržaji namijenjeni svim dobnim skupinama, tako da se mogu pohvaliti s tri teniska terena, dva malonogometna terena, pješčanim terenom za odbojku, rukomet, rugby i  nogomet. U zimskom periodu tu su i tereni u grijanom balonu za nogomet i tenis.



ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije dan ranije na tel: 01 2883 070, uz KOD i ID kupona po primitku.