Muče Vas bolna leđa, stres od radnih obaveza ili sportske tegobe? Rješenje za sve probleme nudi Beauty Shop Zagreb uz 60 minuta medicinske, relax ili sportske masaže za samo 95 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Beauty shop Zagreb, Vaše novo omiljeno mjesto za njegu lica i tijela, nalazi se u zagrebačkom kvartu Špansko! Rok iskoristivosti kupona je 20.08.2020.

Sportska masaža
Ova masaža namjenjena je osobama u razdoblju povećanih fizičkih napora te spotrašima. Sportska masaža ima primarni cilj ubrzati oporavak mišića od fizičkog napora. 
Sportska masaža nakon aktivnosti pridonosi uklanjanju štetnih tvari iz organizma, te svojim učinkom relaksacije mišića i smanjenjem količine mliječne kiseline u tijelu doprinosi bržem oporavku nakon sportskih aktivnosti. Ovom tehnikom mogu se sanirati manje ozljede mišićnog tkiva, ali i preventirati moguće ozljede. Kako se masažom pospješuje dotok krvi u mišićno tkivo, potiče se izmjena tvari te brža apsorpcija hranjivih tvari potrebnih za brži oporavak mišića nakon treninga.


Medicinska masaža
Jedna je od najučinkovitijih masaža koja je prvenstveno namijenjena rješavanju raznih fizičkih komplikacija, od bolova u vratu i leđima, trncima u rukama, problema s kralježnicom, upalom mišića i živaca, glavobolja, migrena, istegnuća, stanja nakon operacija i ozljeda, dišnih problema i slično. Neophodna je za uspješno i potpuno prirodno liječenje išijasa. Medicinska masaža ima cilj liječenje i ublažavanja bolnih stanja, što se postiže inteziviranjem kapilarne cirkulacije tretiranog područja, boljom opskrbom kisikom i hranjivim tvarima, ubrzanjem metabolizma, smanjenjem mišićnog tonusa. Intezitet pokreta i pritiska je prilagođen bolnom mjestu i potrebno je veliko iskustvo i predanost za uspješno obavljanje ove tehnike.


Relax masaža
Izuzetno nježna masaža, kao što joj samo ime kaže, relaksirajuća je i namijenjena prvenstveno smanjenju stresa. Kod relax masaže vrlo je važan i sam ambijent. Nježno svijetlo, mirisne svijeće, eterična ulja ili štapići, tiha opuštajuća glazba uvode vas u savršen trenutak opuštanja i mjesta koje ne poznaju stres. Osim samog opuštanja i relaksacije cilj je i regeneracija, uspostavljanje pravilnog balansa i toka energije u organizmu. Za razliku od medicinske ili sportske, ova tehnika nije intezivna već pokretima opuštamo cijelo tijelo ali i um.