Sačuvajte mladost Vašeg lica i uklonite sve nasavršenosti! Uz mikrodermoabraziju i hladni ultrazvuk lica te hyaluronski serum u kozmetičkom salonu Beauty shop Zagreb već od 99 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupovine izaberite između dvije opcije: samo za lice ili za lice, vrat i dekolte. Beauty shop Zagreb, Vaše novo omiljeno mjesto za njegu lica i tijela, nalazi se u zagrebačkom kvartu Špansko! Rok iskoristivosti kupona je 25.08.2020.

Mikrodermoabrazija je postupak uklanjanja površinskog sloja kože i „ljuštenje“ odumrlih stanica. Potiče stvaranje novih stanica te kolagena. Mikrodermoabrazija je eksfolijacija dermisa – tj. dubinski piling kože. Radimo dijamantnom prašinom na aplikatoru priključenom na vakum. To je refreshing tehnika uklanjanja površinskog sloja kože i „ljuštenje“ odumrlih stanica.

Mikrodermoabrazija je tretman za sve životne dobi i za sve tipove i stanja zdrave kože. Potiče stvaranje novih stanica i kolagena, a koža je savršeno pripremljena za upijanje aktivnih tvari iz preparata koji ćemo nanijeti. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože.

Mikrodermoabrazija se primjenjuje kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija, čišćenje i hidratiziranje isušene kože, sitne linije i bore, smanjuje proširene pore i ožiljke od strija.

Rezultat je čista i sjajna koža. Već slijedeći dan bez crvenila i iritacija. Aparativni kisik izvrstan je u kombinaciji s mikrodermoabrazijom, jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju aktivnih i hranjivih svojstava preparata za njegu kože.

Mikrodermoabrazija se ne preporučuje osobama:

koje imaju akutna upalna stanja kože
koje imaju gljivična i virusna oboljenja kože
koje imaju rak kože
koje su pod terapijom Roakutana (Roaccutane)
kod otvorenih rana i opekotina
za vrijeme ljeta kada je koža izložena suncu