[ŠPICA SEZONE] Moderni Hotel i Villa Sveti Križ 4* tik do plaže Čiova na 6 dana/ 5 noćenja ili 8 dana/ 7 noćenja s Polupansionom za dvoje + djeca do 4 god., vrhunski je odabir - super cijena!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mediternaski šarm i dalmatinska opuštenost idealna su kombinacija za ljetovanje za stilom koje će Vas odmoriti! Nadomak Trogiru i Splitu imate priliku iskoristiti vrijeme i istražiti znamenitosti! Kupon je iskoristiv u periodu do 23.08.2020.!


Hotel Sveti Križ
Hotel Sveti Križ**** smješten uz prekrasnu obalu zaljeva Sveti Križ. Ima panoramski pogled na Jadransko more. Okružen je autentičnim dalmatinskim krajolikom koji također, pruža spektakularnu pozadinu satkanu od mediteranske vegetacije i borove šume.


Nadalje, bazen i sunčalište uz bazen, balkoni i terase s pogledom na more, restorani i kafić, blagovaona na otvorenom, udobni i prostrani interijerom doprinose mediteranskom ugođaju.


Hotel Sveti križ je smješten u neposrednoj je blizini drevnih gradova; Trogir, Split, Šibenik. Osim toga, okružen je nacionalnim parkovima: Slapovi Krke, Kornati, Velebit. Također, nacionalni park Plitvička jezera udaljen je od Hotela oko 2 sata vožnje. Osim toga hotel je na samom moru i  smješten je u gustoj borovoj šumi nasuprot zavjetne crkve sveto Križa. Svetište Sveti Križ nulti je spomenik kulture i jedno od tri Svetišta u Hrvatskoj proglašeno od Vatikana. Od kulturno-umjetničkih, poslovnih i ugostiteljsko-turističkih sadržaja grada Trogira dijeli ga samo tri kilometra.



Koncept svih objekata hotelskog naselja, uključujući i hotel Sveti Križ osmišljen je sa stilom. Opuštanju i relaksaciji za sve naše goste doprinijeti će prekrasne plaže, mirne uvale i prekrasni krajolika otoka Čiova. Prostrani i moderni interijeri i eksterijeri dizajnirani su tako da se vi, naši gosti, osjećate kao kod kuće.
Zamislite mjesto gdje more i nebo očaravaju avanturističke duše. Zamislite sunce koje najljepšom rapsodijom boja okupa svaki ljetni dan.



Hoteli Sveti Križ
Hoteli Sveti Križ je hotel na moru dočarava doživljaj mediterana. Jutarnja kava na plaži uz šum mora pokreće osjetila odmora u Hrvatskoj.
Hoteli Sveti križ je potpuno obnovljen i nudi  jedinstven događaj i vrhunski standard. Ostala dva objekta su novosagrađeni. Svi su hoteli smješteni na samoj plaži. Naveli smo samo dio naše popularne, obiteljske hotelske ponude. U našim smještajnim jedinicama pružamo vam jedinstven ambijent komfora i gostoprimstva, u skladu s jedinstvenim dalmatinskim načinom života. 


Šetnja po Čiovu nudi za svakog po nešto. Brojne plaže i uvale Čiova te male dalmatinske crkvice ispunjene daškom vremena netaknuta priroda, vrhunska hrana samo su neki od razloga zašto je Hotel Sveti križ vaša destinacija za bijeg od stvarnosti. Aktivni odmor najljepši je kad ljubav prema novim iskustvima i istraživanju možete podijeliti sa vama dragim osobama i obitelji.

Hoteli uz more Sveti Križ sastoji se od Hotela Sveti Križ, Vile Sveti Križ (smještene na samoj plaži), Hotel Baštine i Mobilnih kućica. Naš moderni smještaj s dodirom tradicionalnog mediteranskog stila idealno je lociran u mirnom području Arbanije, okružen borovom šumom, udaljen na samo nekoliko koraka od plaže.


Hotel 4 Sveti Križ i smještaj
Hotel 4 Sveti križ na otoku Čiovu je vaš najbolji izbor ako želite biti u srcu Dalmacije.
Hotel je sagrađen na jedinstvenoj geografskoj lokaciji sa pogledom na more i ispred plaže. Objekt ima 20 moderno opremljenih soba sa balkonom i pogledom na more.
Svaka soba je jedinstvena i nosi naziv Dalmatinskih gradova, također su dvokrevetne sa dodatnim ležajem. Sve smještajne jedinice opremljene su: kvalitetnom posteljinom, SAT TV, mini barom, bežičnim internetom, sefom i sušilom za kosu.



Villa Sveti križ
Villa Sveti Kriz nalazi se na idiličnom mjestu uz samu plažu. Sobe su Villi Sveti Križ moderno uređene i elegantne sobe te sve imaju besplatni wifi. Sve jedinice imaju drveni pod, LCD satelitsku TV i kupaonicu, sef, mini bar. U sklopu Ville Sveti Križ nalazi restoran u kojem gosti mogu uživati u jelima domaće kuhinje. 


Sadržaj smještaja: 1 krevet + dodatni ležaj za dvije odrasle osobe i dvoje djece, privatni parking, bazen, dvokrevetne sobe. Ukusno uređeni interijeri dočaravanju istinsko ozračje Dalmacije, njenu tradicionalnu arhitekturu u kombinaciji s jedinstvenim pogledom. Sve sobe su  klimatizirani, imaju vlastitu kupaonicu s kadom i / ili tušem i besplatnim toaletnim potrepštinama, opremljeni su SAT TV-om ravnog ekrana, besplatnim bežičnim internetom i mini barom. Parking je osiguran na licu mjesta i besplatan.

Po primitku kupona obavezna prethodna rezervacija termina na tel. 021/888 118,ili na mail hotel-sveti-kriz@st.t-com.hr uz KOD i ID kupona.