Mali paket mršavljenja za fantastične rezultate! Studio ljepote Manuela u Zagrebu uz tri tretmana oslobodit će Vas nakupljenih masnih naslaga uz 80% popusta - za samo 139 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje: presoteraspija + lipolaser + kavitacija ili celluschock ili radiofrekvencija! Kupon se može iskoristiti do 20.08.2020.!

Limfna drenaža je postupak kojim tijelo vraćamo u ravnotežu i potičemo izmjenu tvari u organizmu. Limfu možemo potaknuti uz jedinstvenu tehniku ručne masaže ili uz pomoć aparativne limfne drenaže koju još nazivamo – presoterapija. Ona  je jednostavna, brza i sigurna. Ova terapija je medicinsko-kozmetički tretman koji osim što potiče brži rad metabolizma, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva ujedno utječe i na smanjenje obujma. Izuzetno je djelotvorna kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu i bolju lipolizu.


Kavitacija je bezbolni fizikalni proces u kojem uređaj proizvodi ultrazvučne valove koji "razaraju" masne stanice, koje se potom razlijevaju u međustaničnu tekućinu i nakon toga uz pomoć drenaže eliminiraju iz tijela.

Lipo laser tretman se smatra jednim od najinovativnijih metoda u liječenju tvrdokornih masnih područja na tijelu.
Radi se o modernijoj tehnologiji u svijetu liposukcije, što je ipak na neki način standard u svijetu kad je u pitanju oblikovanje tijela.


Radiofrekvencija je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom  koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage, uklanja strije i akne te se njome uspješno izvodi i nekirurški lifting lica i dekoltea kao i zatezanje grudi.

Cellushock omogućava neinvazivno odstranjivanje tvrdokornih masnih naslaga kojima ni stroga dijeta ni povećana tjelesna aktivnost ne pomažu kao što su npr. trbuh, bokovi, bedra ("jahaće hlače"), stražnjica, unutrašnja strana koljena, nadlaktice ili trbuh kod muškaraca. Ovim tretmanom smanjujemo opseg tijela i oblikujemo ga. To je, zapravo, niskofrekventni ultrazvučni val, koji razbija masne stanice u podkožju, jer njihove membrane nisu otporne na nastale vibracije. Istovremeno, ostala tkiva (površina kože, žile, živci, mišići) ostaju netaknuta.