Vego usluge - Kompletan servis klima uređaja za samo 129,00 kn umjesto 300,00 kn samo na Crnom Jaju! Ponuda se odnosi na područje Zagreba!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prošlo je i više od godinu dana od zadnjeg servisa klima uređaja i potrebno je servis ponoviti. Zašto? Prosudite sami....

Servisni pregled klima uređaja bitan je osim za normalno funkcioniranje samog uređaja, i iz zdravstvenih razloga jer je na isparivaću unutarnje jedinice moguća pojava bakterija, plijesni, gljivica i neugodnih mirisa što mikroklimu u Vašim prostorijama čini nekvalitetnom i opasnom i zajednički suživot sa istima je nemoguć!

Izloženost bakterijama, plijesni, gljivicama i ostalim onečišćivačima može kod ljudi dovesti do neugodnih reakcija, kroničnih bolesti i "sindroma bolesne zgrade".

Najčešće tegobe koje su povezane sa "sindromom bolesne zgrade" su nadraženost sluznice očiju, nosa i grla, osjećaj suhoće sluznice, kašalj, svrbež, učestale infekcije dišnog sustava, glavobolja i psihički zamor.

Navedene nametnike potrebno je pod hitno ukloniti, a to naravno ne možete sami. Potrebna Vam je stručna osoba i provjerena firma.

Ponuda za servis klime uključuje:

- čišćenje filtera unutarnje jedinice
- odmašćivanje isparivača unutarnje jedinice
- čišćenje ventilatora unutarnje jedinice
- čišćenje odvoda kondezata
- čišćenje maske unutarnje jedinice
- dezinfekcija unutarnje jedinice
- kontrola količine rashladnog medija
- kontrola elektromehaničkih sklopova
- čišćenje vanjske jedinice
- općenito kontrola ispravnosti


Najava odmah po primitku kupona na (098) 657 282