Potrebno je brzo i efektivno mršavljenje? Zablistajte s mini paketom mršavljenja u samo 1 dolasku u Glitter&Glam salonima u ZG na dvije lokacije (Kvatrić i Jarun), uz do 70% popusta, samo 99 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željeni paket u kombinaciji presoterapija + maderoterapije ili presoterapija + kavitacija! Kupon se može iskoristiti do 30.08.2020.

Glitter&Glam 

U veoma ugodnom ambijentu salona dočekat će Vas profesionalni tim kozmetičara koji svojim individualnim pristupom nastoje da se uvijek osjećate samouvjereno i zadovoljno u svojoj koži. Ako se želite na efikasan način osloboditi viška kilograma i celulita, kozmetički salon Glitter&Glam predstavlja Vam revolucionarni aparat kombinacije kavitacije, vakuma, lipo lasera i elektrostimulacije. Sve veći stres kojim smo svakodnevno izloženi ostavlja svoje posljedice na tijelu i umu, te je neupitna činjenica da je svakom pojedincu neophodna relaksacija.

Više o salonu pogledajte na web stranici OVDJE!

PRESOTERAPIJA
Limfu možemo potaknuti uz jedinstvenu tehniku ručne masaže ili uz pomoć aparativne limfne drenaže koju još nazivamo – presoterapija. Ona je jednostavna, brza i sigurna. Ova terapija je medicinsko-kozmetički tretman koji osim što potiče brži rad metabolizma, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva ujedno utječe i na smanjenje obujma. Izuzetno je djelotvorna kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu i bolju lipolizu.



MADEROTERAPIJA
Klasična ručna anticelulitna masaža i slični tretmani profesionalnim uređajima, usmjereni na razbijanje masnih nakupina, kao što je masaža drvenim valjcima. Ta vrsta masaže, koja je posljednjih godina sve popularnija na našim prostorima, zove se maderoterapija.


KAVITACIJA
Kavitacija je bezbolni fizikalni proces u kojem uređaj proizvodi ultrazvučne valove koji "razaraju" masne stanice, koje se potom razlijevaju u međustaničnu tekućinu i nakon toga uz pomoć drenaže eliminiraju iz tijela.


Možete birati između 2 salona na lokacijama: Glitter&Glam: Heinzelova 3, Kvatrić, 10000 Zagreb - 097 784 8411 Glitter&Glam: Hrgovići 69 Jarun, 10000 Zagreb - 097 628 3971 ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na br.tel po lokaciji uz KOD i ID kupona po primitku. Rezervacija termina se vrši sukladno raspoloživosti.