"TIJELO IZ SNOVA!" Neponovljivi paket za savršenu liniju od 25 TRETMANA MRŠAVLJENJA uz 89% POPUSTA u Glitter&Glam Salonima u ZG (Kvatrić ili Jarun) + 2 tretmana lica GRATIS! Samo 699 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje: 2x kriolipoliza (Kvatrić) ili 2x Oxifat (Jarun); 3x kavitacije; 2x vakuma; 5x presoterapija; 5x elektrostimulacija; 5x lipolasera; 3x maderoterapije! Kupon se može iskoristiti do 30.08.2020. na jednoj od dvije lokacije salona: Heinzelova 3, Kvatrić ili Hrgovići 69 Jarun!

GLITTER & GLAM KOZMETIČKI SALON 

Nudi široki spektar tretmana i usluga svojim klijenticama, pružajući im kvalitetnu uslugu uz stručno osoblje u ugodnom ambijentu! Profesionalni tim kozmetičara na jednom mjestu objedinjuje kompletnu kozmetičku uslugu upotrebljavajući kvalitetne kozmetičke preparate! Povrh svega upotrebljavajući revolucionarnu aparaturu za najsuvremenije tehnike mršavljenja i anti-age njege! Uz to sve možete se opustiti masažom, osviježiti Vašu kožu i podariti joj sjaj jednim od tretmana lica!


Saznajte više o kozmetičkom salonu na službenoj web STRANICI!

Kriolipoliza je najsuvremenija estetska tehnologija za žene i muškarce za neinvazivno uklanjanje tvrdokornih lokaliziranih masnih naslaga, koje ne možemo uspješno eliminirati vježbanjem ili uravnoteženom prehranom. U tom procesu, uz naprednu tehnologiju hlađenja i vakuma, sigurno smrzava masne stanice i ubrzava njihovo prirodno izlučivanje.Kriolipoliza sigurno i pouzdano uklanja masne naslage tamo gdje je najteže: NA TRBUHU, STRUKU, KUKOVIMA, BEDRIMA I RUKAMA.


Oxifat radi na principu elektrostimulacije mišića. Aparat radi na principu infracrvenih zraka koje ulaze par centimetara pod kožu i otapaju masne stanice. Oxifat djeluje na bazalni metabolizam koji je glavni uzrok debljanja. Bazalni metabolizam (BMR - Basal metabolism) je pokazatelj koliko kalorija tijelo treba sagorjeti u mirovanju da bi održalo svoje osnovne vitalne funkcije. U tom se stanju energija koristi samo za održavanje vitalnih organa. Općenito, BMR se određuje upravo radi smanjenja tjelesne težine. Nakon nekoliko tretmana Oxifatom smanjuje se osjećaj gladi te ubrzava metabolizam i prirodna potrošnja kalorija. Naravno potiče i ostatak tijela čime ubrzava cirkulaciju, a samim time i poboljšava zdravlje.


Možete birati između Glitter&Glam salona na 2 lokacije: Heinzelova 3, Kvatrić ili Pakoštanska 3, Jarun!

Kavitacija je jedini nekirurški i neivazivan postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela. Navedena metoda koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frenvencije. Energija ultrazvuka djeluje isključivo na masne stanice – membrane masnih stanica se otvaraju te se masnoća izlijeva u međustanične prostore, a zatim se, uz posredstvo enzima lipaze, ista masnoća koristi za rad bazalnog metabolizma.Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana jer dolazi do smanjenja obima tretiranog područja. Rezultati su trajni ako se održava tjelesna težina.


Vakuum je terapija kojom se pojačava mikrocirkulacija,vraća tonus tkivu i reducira celulit te poboljsava cijelokupni izgled kože. Obavlja se pomoću posebnog aparata kojim se masira tretirani dio tijela na principu usisavanja,tj odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva. Kako se prije terapije na kožu nanosi anticelulitno ulje tako se povećava anticelulitni učinak terapije.

Presoterapija ili limfna drenaža je aparativna masaža kompresivnim zrakom koji se koristi u dreniranju suviška tekućine iz organizma, iznimno je korisna pri uklanjanju i redukciji celulita, topljenju masnih naslaga, poboljšanju tonusa kože i sprečavanju pojave proširenih vena.Umirujući tretmani koji će vas osloboditi suvišne tekućine, celulita i toksina, vratiti oblik tijelu i dati lakoću umornim i teškim nogama!


Elektrostimulacija posjeduje posebne module s programima za mršavljenje, limfnu drenažu, učvršćivanje i jačanje mišića tijela. Tijekom 45 minuta tretmana elektrostimulacije, mišići obavljaju jednak rad kao 3 sata aktivnog vježbanja na fitnessu ili u teretani. Fina tehnologija elektrostimulacije koja omogućava brzo tjelesno mršavljenje, oblikovanje skladne figure i smanjenje celulita, vježbajući mišiće ektivira metabolizam, sagorijeva ugljikohidrate i aktivira lipolizu. To omogućava uklanjanje viška tekućine i otpadnih tvari koji se eliminiraju putem mokraće, te potiče proces samo liječenja.


Lipo laser je najinovativnija metoda u liječenju tvrdokornih masnih područja na tijelu. Radi se o modernijoj tehnologiji na svijetu liposukcije. Uklanja neželjene naslage masnog tkiva s određenih dijelova tijela, primjerice s ruku,leđa,trbuha,nogu,stražnjice,bedara. Siguran i bezbolan tretman koji koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju te time smanjuje obujam i salage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela.Zahvat nije zamjena za redukciju tjelesne težine već metoda za uklanjanje neželjenih nakupina masnog tkiva.


Maderoterapija ili terapija drvetom je tehnika masaže koja vuče korijene iz Kolumbije. Zasnovana je na korištenju anatomski izrađenih elemenata od drveta, što terapiju čini 100 odsto prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Oklagije kojima se izvode masaže su od prirodnog materijala. Masaže se preporučuju za opuštanje uma i tijela, razbijanje celulita, sagorijevanje masti, stimulaciju limfnog sistema, eliminaciju toksina, poboljšavanje cirkulacije i ubrzavanje metabolizma.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na br.tel po lokaciji uz KOD i ID kupona po primitku (Kvatrić - 097 784 8411; Jarun - 097 628 3971)!