ŠPICA LJETNE SEZONE na predivnom Murteru! Odmor na 6 dana/ 5 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe i dijete do 10 godina u šarmantnom obiteljskom hotelu Ana***, super cijena!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Ana*** nalazi se na prekrasnom dalmatinskom otoku Murteru s divnim pogledom na grupu Kornatskih otoka. Rok iskoristivosti kupona je u periodu do 31.08.2020.!

POZIVAMO VAS DA UŽIVATE U TOPLOJ I PRIJATELJSKOJ ATMOSFERI U OBITELJSKOM HOTELU ANA!

Hotel Ana je hotel šarmantan obiteljski hotel sa tri zvjezdice. Nalazi se na prekrasnom dalmatinskom otoku Murteru s divnim pogledom na grupu Kornatskih otoka. 


Hotel raspolaže sa 56 ležaja, 12 soba (2+1-2) te jednim apartmanom (2+2).
Hotelske sobe su jednostavno uređene i mirne. Opremljene sa svime što je potrebno. Vaš boravak u hotelu Ana obećava dobar odmor.


Hotel Ana je hotel s tri zvjezdice, raspolaže s ukupno 56 ležaja  koje će vam darovati trenutke opuštanja nakon dana provedenih u prirodnim ljepotama otoka Murtera.
U našem hotelu očekuju vas sobe, idealne za parove i za obitelji.
Sve sobe nude posebne značajke: prostranu terasu s panoramskim pogledom na Kornatske otoke. Nude spoj jednostavnosti i gostoprimstva.

Nadoplate za djecu: do 10 godina gratis, stariji od 10 godina plaćaju cijenu odrasle osobe!


Restoran “Ana”

Uz more i plažu u prekrasnom romantičnom ambijentu Restoran “Ana” je sinonim najboljih Murterskih  plodova mora koji će vas ostaviti bez daha iznenađujućom poslugom i sa svojim nezaboravnim zalascima sunca!


Naša najveća želja je servirati najbolje, najukusnije i najsvježije plodove mora. Gradimo odnose sa lokalnim ribarima i s velikom pažnjom pripremamo njihov održivi ulov. Ovi dobri odnosi jamče Vam plodove mora koji imaju neusporedivu kvalitetu, okus i obilje.


Poslužujemo doručak, ručak i večeru u prozračnom otvorenom okruženju s prekrasnim pogledom na Kornate! Probajte vrhunska jela i slastice pripremljene po tradicijalnoj recepturi i izboru našeg šefa kuhinje. Ljubazno osoblje će se pobrinuti da svaki trenutak koji provedete u našem restoranu bude  jedinstven i poseban, pa ako želite uživati uz svijeće na intimnoj večeri rezervirajte stol kod nas. Restoran ima 2 velike terase, svaka može primiti 100 odnosno 50 ljudi, a unutra ima 85 sjedećih mjesta.

Prije kupovine kupona provjeriti raspoloživost na mail: reception@hotelanamurter.com ili na telefon: 091 7616 559, a na mail obavezno slati potvrdu rezervacije ODMAH po kupnji uz KOD i ID kupona po primitku.