[NOVO] Ljetna fantazija u gradu pod Marjanom na 3 dana/ 2 noćenja u luksuznom Heritage Hotelu Jupiter 4* u Splitu s doručkom ili Polupansionom i korištenjem saune, sve za dvoje, od samo 1339 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 5 godina su GRATIS! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 30.09.20.!

HERITAGE HOTEL JUPITER 4*

Hotel Jupiter nalazi se unutar Dioklecijanove palače, koja je pod zaštitom UNESCO-a, u blizini Jupiterova hrama. Hotel obuhvaća besplatnu saunu i gurmanski restoran s jelima po narudžbi. Na hotelskoj terasi, na krovu nalaze se elegantan lounge bar i vanjska hidromasažna kada. 


Povijesna građevina u kojoj je smješten hotel nedavno je preuređena, ali očuvani su izvorni detalji. Nalazi se u srcu Splita i okružena je uskim ulicama Starog grada prepunima prodavaonicama, galerijama, kafićima i restoranima.


SMJEŠTAJ
Sve luksuzno uređene sobe uključuju besplatni bežični pristup internetu i klima-uređaj. Također sadrže mini bar, sef i LCD TV sa satelitskim programima. Sve su opremljene priključnom stanicom za iPod. Moderne kupaonice imaju tuš ili hidromasažnu kadu, a iz soba se pruža pogled na staru jezgru Splita.

Dvokrevetna superior soba
Veličina sobe 20 m²
Sadržaji sobe: aparat za pripremu kave/čaja, garderoba ili ormar, TV, telefon, radio, radni stol. U vašoj vlastitoj kupaonici imate: besplatan toaletni pribor, WC, kada ili tuš kabina, ručnici, sušilo za kosu, toaletni papir.


Djeca do 5 godina gratis u krevetu s roditeljima!

Opcija s polupansionom uključuje dvije večere u 3 slijeda: mesni, riblji ili vege menu!


Okolica hotela
Pješčana plaža Bačvice, glavna gradska plaža koja je također poznata po dinamičnom noćnom životu, udaljena je samo 1 km. Popularna ulica za kupovinu, Marmontova, nalazi se u neposrednoj blizini hotela. Glavni autobusni i željeznički kolodvor te trajektna luka udaljeni su samo 500 metara. Brodovi za okolne otoke Brač, Hvar, Šoltu, Vis i Korčulu svakodnevno isplovljavaju iz splitske luke. Zračna luka Split nalazi se na 22 km od hotela.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona putem telefona 021 786 500 ili maila dragana.eterovic@lhjupiter.com. Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail dragana.eterovic@lhjupiter.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.