Ljetujte na Braču uz ALL INCLUSIVE uslugu na 2 dana/ 1 noćenje za 2 osobe u vrhunskom Waterman Svpetrvs Resortu uz wellness: bazene, saune...od 899 kn! Dijete do 12 god.GRATIS!

1747 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite vrstu smještaja za svoje savršeno ljetovanje! Započnite odmor uz veliki izbor sadržaja za aktivan ili opuštajući godišnji u jedinstvenim ljepotama Supetra na otoku Braču...Kupon vrijedi do 11.09.20.! Termini do 07.08.20. su RASPRODANI!

IZVRSNA POGODNOST: na kupljenih 6 kupona, sedmi će biti GRATIS; na 12 naplaćenih kupona odobrena će Vam biti još + 2 GRATIS kupona...!!! Vrijedi samo za nositelja kupona i spajanje istih na bazi 6 nocenja, pa se u tom slučaju dobiva 1 noćenje GRATIS! 

Romantični bijeg, gastronomsko iskustvo i doživljaji ili obiteljski odmor... Waterman Svpetrvs Resort je savršen izbor! Opustite se i uživajte u otočkoj atmosferi i jedinstvenom načinu života...

Neograničeno korištenje vanjskih bazena, sauna, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren 1 h po sobi dnevno (uz prethodnu provjeru raspoloživosti e-mailom), dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča, besplatan parking, besplatan WiFi, piće dobrodošlice.

WATERMAN SUPETRUS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi.  Kompleks je primjeren i za  lakše kretanje invalida, dječjih kolica i prtljage.

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!
Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica.

ALL INCLUSIVE program hrane i pića: doručak, ručak, popodnevni kolač/čaj/točena kava, te domaća alkoholna i bezalkoholna pića sa točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive barovima 10:00 - 00:00, večera.

2+1 soba – Island standard double room: balkon ili terasa, dvokrevetna soba  sa mogućnošću 1 pomoćnog ležaja, telefon, satTV, kupatilo sa tuš ili kada,  sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu) 


2+2 Waterman superior soba
Superior sobe su za sve one koji traže ono malo dodatne udobnosti. Vaše ugodno utočište pružit će vam savršenu zaštitu od ljetnih vrućina.
Savršena za malu obitelj, soba Waterman superior pružit će vam svu udobnost Vama i Vašoj obitelji. Svi mali dodaci i izvrsna ugostiteljska usluga omogućit će vam da zaista budete na odmoru. Sadržaj: bračni krevet, dječji krevetić - po zahtjevu, kauč, privatna vanjska terasa, morska ili park strana, radni stol, Wi-Fi, klima uređaj, telefon, mini bar

Napomene za djecu: U 1/2+2 sobi sa dvoje odraslih: prvo dijete do 12 godina gratis, drugo 75 % popusta na Crno jaje cijenu sobe(plaća se na recepciji). Osoba 12 godina i starija: treća osoba u 1/2+1 sobi, te treća i četvrta osoba u 1/2+2 sobi, svi spavaju na pomoćnom ležaju i svi imaju 60 % popusta na Crno jaje cijenu sobe(plaća se na recepciji).

20% popusta na tretmane u Island Spa centru Waterman Svpetrvs Resorta - manikura, pedikura, masaže.

Mogućnost najma terena i opreme za padel. Više informacija ovdje.