PodržimoNaše

SPLIT-Metoda Linea Snella® Vam donosi paket "VITKA NA PLAŽI" od čak 35 tretmana uz popust od 83%!Ne kupujte obećanje nego konačan rezultat!Učinite nešto samo za sebe! Smršavite!

102 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Još malo i sezona kupanja je otvorena!!NE ČEKAJTE ZADNJI DAN!Krenite sada!NE MOŽETE SAMI?Zato je tu metoda Linea Snella,jedna od najučinkovitijih metoda mršavljenja u svijetu koja Vam donosi 35 vrhunskih tretmana za oblikovanje i mršavljenje te individualni pristup svakoj klijentici i savjeti terapeuta o pravilnoj prehrani!

Ponuda uključuje Linea Snella paket oblikovanja tijela i mršavljenja od čak 35 tretmana:

5 ultrazvučnih kavitacija,
5 presso terapija,
5 tretmana u thermoslim kapsuli,
5 tretmana thermobike-a,
10 bodywarm sauna (dubinska detoksikacija i opskrbljivanje tijela kisikom),
5 power trainer-a.

Prvi dolazak uključuje besplatno savjetovanje o načinu prehrane uz osobnog terapeuta i prvi tretman!

U središtu programa je upotreba sprave Thermoslim, u kojoj se provodi vođena individualna vježba uz konstantnu temperaturu od 37°C, pod utjecajem infracrvenih zraka. 

 

U razdoblju od 20 do 25 minuta vježbanja u Thermoslimu tijelo potroši 1.500 kcal, što znači 3 do 4 puta više masnoća nego kod uobičajenih vježbi. Centimetre i masne naslage ciljano gubimo na najkritičnijim dijelovima tijela.

Nakon vježbanja u Thermoslimu slijedi opuštanje u Bodywarmu, vrsti saune u kojoj pomoću terapije kisikom, aromaterapije, kromoterapije i vlažne atmosfere njegujemo kožu kako bi ostala meka i elastična, bez obzira na izgubljene kilograme.

Metodu dopunjuje i vježbanje na Thermobikeu, koji je odličan za uklanjanje masti na bokovima, bedrima i stražnjici, s obzirom na to da kretanje pod utjecajem svjetla poboljšava prokrvljenost i pomaže kod uklanjanja celulita. Širok izbor najsuvremenijih terapija (ultrazvuk - kavitacijski sustav, vibracijsko vježbanje i pressoterapija - mehanička limfna drenaža) omogućavaju još bolje i brže postizanje rezultata!!!!


Naš cilj je apsolutno zadovoljstvo klijentica koje postižemo uspješno spajajući dugogodišnje iskustvo, stalno profesionalno usavršavanje i najnovija tehnološka dostignuća s individualnim pristupom, visokim higijenskim standardima te maksimalnom fleksibilnošću u prilagodbi termina.

Vlasnica Katija Cikojević je vlasnica Magnetic Spa centra već 20 godina u sklopu kojega je već 4 godine i Linea Snella-najmoderniji centar za mršavljenje, oblikovanje i učvrščivanje tijela, diplomirana kozmetičarka koja je prateći najnovija zbivanja u svijetu kozmetike završila niz visokokvalitetnih škola kako bi svojim klijenticama bila u mogućnosti pružiti samo najbolju kvalitetu i uslugu!