Odmarajući se u Hotelu Adria u Biogradu n/ M zgrabite priliku i zablistajte uz bazen! MADEROTERAPIJA cijelog tijela, nogu, stražnjice, trbuha i ruku uz 41% popusta - samo 99 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pobjegnite u srce prirode u sunčano i aktivno okruženje Biogradske rivijere. Hotel Adria nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda. Kupon vrijedi do 05.09.2020.!

Sve ponude za ljetovanje u Hotelu Adria pogledajte OVDJE!


Adria Wellness
Wellness hotela Adria nalazi se u prizemlju hotela i sastoji se od unutarnjeg grijanog bazena (zatvoren od 10.06. do 15.09.) Dvije slane sobe, saune i parne kupelji.
Obnovite energiju, opustite se, oslobodite svakodnevnog stresa i odmorite vaš organizam uz naše opuštajuće tretmane.
Pronađite trenutak za sebe, obnovite izgubljenu energiju te svježi krenite u nove izazove.
Pozivamo vas da se prepustite raznim tipovima masaža koje smo pripremili kako biste uživali na svom odmoru.

Adresa: Hotel Adria - Augusta Šenoe 42 23210 Biograd n/M Kontakt telefon: 023 203 700 (od 10 do 12 sati) ili info@hoteladria.hr


MADEROTERAPIJA
Madero terapija je holistička masažna tehnika koja koristi anatomsko dizajnirane drvene alate za poboljšanje veličine i proporcija tijela uz poboljšanje općeg zdravlja. Ovi instrumenti omogućuju primjenu visoko ciljanog pritiska na problematična područja (poput bedara, stražnjice, ljubavne ručke i trbuha). Pritisak pojačava razgradnju masnih naslaga i vlaknastog celulita tako da se prirodnim putem može eliminirati s drugim toksinima. Tehnika uključuje ponavljajuće pokrete pomoću različitih drvenih instrumenata za manipuliranje ciljanih područja mišića, masti i celulita, stimulirajući limfni sustav odvodnje na uklanjanje nepotrebne vode , masti i toksini iz tijela. Ono što ovaj tretman čini jedinstvenim, u usporedbi s drugim alternativama poput lasera, uklanjanja celulita ultrazvukom ili liposukcijom, jest to što potiče proizvodnju elastina i kolagena i uklanja celulit u njegovom korijenu, bez zastoja! To je 100% prirodna, neinvazivna metoda bez kontraindikacija.

Nakon kupnje kupona i po primitku kupona, potrebno rezervirati termin 2 dana ranije prije početka korištenja usluge na: 023 203 700 ( od 10 do 12 sati) uz KOD i ID kupona.