Vrhunski WELLNESS PAKET čeka Vas u popularnom Best Western Hotelu 4* u Kranjskoj Gori! Odmorite se uz 3 dana i 2 noćenja s POLUPANSIONOM i opustite uz bazen i saunu u paketu za 2 osobe!

Dijete do 5,99 godina GRATIS u krevetu sa roditeljima! Uživajte u otkrivanju raznolikosti i čari dobro poznate Kranjske Gore kojoj se gosti uvijek iznova rado vraćaju, a Hotel Best Western 4* pružit će Vam vrhunsko opuštanje i doživljaj pravog odmora u bilo koje doba ove godine jer kupon vrijedi čak do 20.12.2020.!

Unatoč blizini impozantnih planinskih lanaca, do našeg hotela nije teško naći put, zato dođite i uživajte u ponudi koju smo Vam pripremili! 

Ovaj slikoviti mali grad okružen je impresivnim planinskim lancem, a nalazi se na rubovima  Nacionalnog Parka Triglav, na 810 m nadmorske visine. 

Kranjska Gora odlikuje se odličnim zabavno-sportskim programom i to tijekom cijele godine!

Best Western Hotel Kranjska Gora 4* nalazi se na samo nekoliko koraka od centra Kranjske Gore, na putu do prolaza Vršič, a nudi wellness centar i unutarnji bazen. Sadržaji uključuju teniske terene i restoran s terasom.

Gostima je dostupan wellness centar, dvorana za fitness i solarij koji se mogu koristiti uz nadoplatu.

Na raspolaganju su bar, restoran koji poslužuje jela nacionalne kuhinje i prostorija s TV-om u kojoj se gosti mogu opustiti i koristiti besplatni Wi-Fi. Sve sobe sadrže TV sa satelitskim programima i kupaonicu s tušem ili kadom.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina i soba, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA rezervacija termina i sobe putem e-maila: info@bw-kranjskagora.com!