Luksuzni odmor u srcu grada Pule! Uživajte u stogodišnjoj Villi Brandestini na 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe i jacuzziju na krovu s panoramskim pogledom... već od 2190 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smještena u samom srcu Pule, sve glavne atrakcije u gradu brzo su dostupne laganom šetnjom. Bez obzira želite li se opustiti na plaži, uživati u ukusnoj lokalnoj kuhinji ili jednostavno istražiti povijest grada, jedino što morate učiniti je izaći iz Ville i sve je na dlanu vaše ruke... Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu: 01.07.-15.07. / 15.07.-15.08. / 15.08.-30.09.2020.

VILLA BRANDESTINI sa svojih 14 elegantnih soba u staroj jezgri grada Pule pruža nezaboravno iskustvo. Sagrađena davne 1906. godine, Villa predstavlja kulturno dobro grada Pule te poziva sve one željne vrhunske relaksacije, odmora i unutarnjeg zadovoljstva da se prepuste čarima koje Villa i prekrasna Istra pružaju. 

Besplatan ulaz na rooftop terasu s jacuzzijem!

Prostrane sobe opremljene su modernim smart TV-om, klimom, Wi-Fi-om, mini-barom, pisaćim stolom te sefom. Svaka soba ima i svoju moderno opremljenu privatnu kupaonicu, a pojedine sobe imaju i privatan balkon. 

Za maksimalan užitak, svaki gost ima besplatan ulaz na krovnu terasu s panoramskim pogledom na grad te velikim jacuzzijem za 12 osoba. Opustite se uz zvuk galebova i šum valova istovremeno upijajući sunčeve zrake na ležaljkama za sunčanje, a rashladiti se možete i u tušu na otvorenom.

Izađite iz Ville, 130m na lijevo nalaze se prekrasna Zlatna vrata ili Slavoluk Sergijevaca. 400m na desno i nalazite se u srcu starog Rimskog Foruma. 750m sjeverno i naći ćete se ispred najbolje očuvanog rimskog amfiteatra, Pulske Arene. Sve između navedenih atrakcija prepuno je odličnim lokalnim restoranima, suvenirnicama s domaćim rukotvorninama i brojim buticima.

Prije kupnje obavezna provjera raspoloživosti na mail info@villabrandestina.com, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije na 052 575 707 ili info@villabrandestina.com!

Bogatstvo duha i tijela te sloboda i pozitivnost života oduvijek su bili životna mantra Antonia Brandestinija. Tihe želje i žudnje lako je izreći, ali ih je teško ostvariti. Upravo vas zato pozivamo da slijedite Brandestinijeve stope i shvatite zašto je jednostavnost življenja u Istri toliko potrebna za vašu ispunjenost i zadovoljstvo.