Uživajte u ljetu i opuštanju na najsunčanijem otoku na Jadranu! Iskoristite svoj odmor za 4 dana/3 noćenja s doručkom za 2 osobe u modernom Aparthotelu Pharia 3* na otoku Hvaru!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu uključen i parking, a moguće je iznajmiti ručnik za plažu i bicikl! Kupon vrijedi do 31.08.2020.

APARTHOTEL PHARIA 3*

Opis kapaciteta Pharia, indoeuropski prakorijen riječi Hvar, upućuje na sunce, svjetlost i ponajprije toplinu koju ovaj mali privlačni hotel na Hvaru, otvoren 2003. pruža svojim posjetiteljima. Aparthotel Pharia smješten je u mirnom zapadnom dijelu grada Hvara, 50 – ak metara od mora i male šljunčane plaže. Od centra grada Hvara udaljen je 15 –ak minuta ugodnog hoda uz more.


Aparthotel Pharia pruža smještaj u svojim sobama i apartmanima koji su raspoređeni u 2 zgrade. Relativno mali broj smještajnih jedinica raspoređenih u prizemlju i na dva kata čini ovaj hotel zanimljivim spojem standardnog i malog obiteljskog hotela.


Ukupno 10 dvokrevetnih soba nalazi se u istočnoj zgradi gdje se nalazi i recepcija, bar i društvene prostorije hotela. U zapadnoj zgradi nalazi se 11 apartmana koji se sastoje od predsoblja, kuhinje/blagovaonice, dnevnog boravka, dvokrevetne spavaće sobe i kupaonice.


Sve sobe i apartmani imaju balkone, a oni s pogledom na more i prekrasan pogled na Paklene otoke. Kako bi Vaš boravak u hotelu na Hvaru bio što ugodniji, sve sobe i apartmane opremili smo klima uređajima, satelitskom televizijom i direktnom telefonskom linijom.


Ljubazno osoblje recepcije hotela Pharia na raspolaganju Vam je 24 sata i sa zadovoljstvom će saslušati Vaše potrebe i udovoljiti Vašim željama.

Povlašteni prirodni uvjeti i odgovarajući povijesni razlozi učinili su prostor otoka Hvara jednim od iznimno zanimljivih dijelova jadranske obale.


O HVARU

Otok s najvećom insolacijom na Sredozemlju, od zore čovječanstva bio je nadahnjujuće utočište brojnim kulturama, od mediteranskih ranoneolitičkih građevina i nalazišta, preko helenističke kulture u hvarskim naseljima (ponajprije u polisu Farosu), potom Rima, njegovih luka i gradova, preko srednjeg vijeka, do renesanse i baroka, kada Hvar postaje oglednim primjerom duhovnoga i umjetničkog napretka.


Hvar u posljednje vrijeme ponovno zauzima značajno mjesto na civilizacijskoj i kulturnoj karti Sredozemlja i danas ga prati glas mondenog ljetovališta. Zbog toga nije čudno da je turistički časopis Traveller Hvar svrstao u grupu od 10 najljepših otoka na svijetu.