Aktivni ljetni vikend ili tjedni odmor na 3 dana/ 2 noćenja za do 8 osoba u kući za odmor Holiday Home Švertfajer na samoj obali Kupe + ručak s 10 kg janjetine i kotlovine + jacuzzi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Holiday Home Švertfajer, destinacija je za odmor, sport i rekreaciju, smješten na samoj rijeci Kupi nudi pregršt sadržaja za ugodan boravak u prirodi... Kupon vrijedi za 8 osoba i može se iskoristiti do 05.09.2020.!

HOLIDAY HOME ŠVERTFAJER

Objekt se sastoji od 3 kuće i teniskog terena na obali rijeke Kupe. Unutar objekta se nalazi veliki prostor za pečenje roštilja i janjaca kao i za objed na otvorenom. 


U cijenu uključeno: 2 noćenja za 8 ljudi,10 kg janjetine s ražnja + kotlovina vratina i kobasa, korištenje jacuzzija i pješčane plaže samo 50m od kuće, korištenje roštilja.


Kuća ima 1 spavaću sobu, 1 dnevnu sobu sa trosjedom na razvlačenje, kauč na razvlačenje, kupaonicu, kuhinju i terasu sa roštiljom i ležaljkama.


Tjedna opcija vrijedi od nedelje do petka, a vikend opcija od petka do nedelje!


Možete se voziti u jednom od kanua, kupati se u Kupi, guštati u ribolovu, odigrati partiju tenisa na uređenom teniskiom terenu... Blizu se nalaze šume i uređene biciklističke staze za rekreaciju.


U blizini se nalaze dva manja dućana, a na 10 minuta autom i supermarket (Metlika je također blizu gdje se nalazi mnogo dućana).
Orljakovo je naselje u općini Kamanje - smještena na zapadnom dijelu Karlovačke županije uz rijeku Kupu na sjeveru koja je dijelom i državna granica sa Slovenijom. Na zapadu i jugu graniči s Općinom Žakanje, a s istočne strane s Gradom Ozljem. 


Na samo sat vremena od Zagreba, osam minuta od graničnog prijelaza sa Slovenijom, dvadesetak minuta od Karlovca te samo na dva sata od mora, Kamanje je idealno mjesto za razvoj seoskog i izletničkog turizma. 


Sačuvane stare seoske kuće, njegovanje tradicije i vjekovnih običaja, spilja Vrlovka i Kupa samo su neki od bisera kamanjskog kraja. Netaknuta, čista priroda prepuna istinskih ljepota, vjerojatno će mnogim budućim posjetiteljima biti pravo otkriće.