Ljetni odmor u Njivicama! Predahnite na 3 dana/2 noćenja s Polupansionom u Hotelu Beli Kamik 3* za 2 osobe uz korištenje fitnessa + parking + ležaljke...već od 1797 kn! Djeca do 7 g. GRATIS!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite svoj željeni termin odmora te vrstu smještaja u comfort ili superior sobi! Očekuje Vas gratis kolač i kava u Lobby Beli Kamik! Kupon se može iskoristiti isključivo od 04.07.20. do 02.08.20.!

Hotel Beli Kamik

Ime hotela dolazi iz davne 1710. godine kada se prvi put spominje naselje Villa di sasso bianco ili Beli Kamik.

Svojom jedinstvenom bijelom arhitekturom izvrsno se uklapa u mediteransko zelenilo koje ga okružuje. Udaljen je svega 50ak metara odmora i idealan je za obiteljski odmor.

Naši najmlađi gosti su posebno dobrodošli! Za njih smo uredili zaseban dio restorana i dječje igralište, a svakodnevno se mogu družiti i s našom maskotom Campi u Campi kids clubu!

U sklopu hotela nalaze se fitness studio, suvenirnice te kongresna dvorana.

Gosti mogu uživati u hladovini hotelskog lobby bara, gdje se ljeti u večernjim satima odvijaju glazbeni nastupi.

Smještaj hotel Beli kamik

Gosti hotela mogu odabrati smještaj u sobama tipa Superior ili Comfort. Sve sobe u hotelu su klimatizirane. Morska strana hotela Beli kamik nudi pogled na Kvarner te nezaboravan zalazak Sunca. Park strana okružena je mediteranskim zelenilom.

U hotelu Beli Kamik nalaze se Superior sobe, koje svojom prostranošću nude gostu potpuni komoditet. Isto tako u hotelu su se  smjestile  Comfort sobe. Ove će sobe, svojom veličinom i modernom opremljenošću, zasigurno zadovoljiti Vaše potrebe.

Dodatna pogodnost: 1 dan gratis korištenje 2 ležaljke + suncobran na plaži kampa (ovisno o raspoloživosti)! Gratis kolač i kava u Lobby Beli Kamik!

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti sa KODOM kupona u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je: 051 846 720 ili na mail: booking@njiviceresort.hr (poslati i kôd kupona).