Ljetovanje na samoj rivi Makarske rivijere! Uživajte u pravom morskom odmoru na 4 dana/3 noćenja s Polupansionom za 2 osobe u Hotelu Croatia 4* u centru Baške Vode za samo 1999 kn!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten u centru Baške Vode, Hotel Croatia nalazi se na samoj rivi, u blizini brojnih restorana, kafića i plažnih objekata... Kupon vrijedi do 31.08.2020.

Prekrasne šljunčane plaže po kojima je poznata Makarska rivijera u neposrednoj su blizini, a najbliža je od ovoga šarmantnoga hotela udaljena svega 100 metara.

Hotel Croatia 4* je u potpunosti preuređen 2008. godine te je kao svjedok minulih dana zadržano pročelje s obilježjima autohtone dalmatinske arhitekture dok unutrašnjost obogaćuju zanimljiva kamena stepeništa i mali unutarnji vrt.

Ugodan spoj tradicijske arhitekture i šarma maloga hotela sa četiri zvjezdice ogleda se i u ukupno 18 soba raspoređenih u prizemlju i na 2 kata. Sve su sobe opremljene klima uređajima, satelitskom televizijom, direktnom telefonskom linijom, internet priključkom te sefom i mini barom.

Ljubazno osoblje recepcije Hotela Croatia na raspolaganju Vam je 24 sata i sa zadovoljstvom će saslušati Vaše potrebe i udovoljiti Vašim željama.

Sobe se sastoje od predsoblja, spavaće sobe, kupaonice (tuš kabina i masažni stup), a opremljene su sa telefonom, satelitskom TV, klimom, radiom, besplatnim internet priključkom, mini barom, fenom. Neke sobe imaju loggiu, balkon ili terasu. Neke sobe imaju dodatni ležaj (fotelja na razvlačenje).

Orvas Hoteli danas u svojoj ponudi imaju čitavu lepezu objekata različitih tipologija: od luksuznih vila s bazenom preko kuća za odmor do malih hotela i apartmana koji se nalaze na pomno biranim lokacijama otoka Hvara i Brača te Splitske i Makarske rivijere. Kako bismo Vam dočarali svoj pristup i prirodne blagodati Mediterana kakav je nekada bio, pozivamo Vas da se s punim povjerenjem prepustite i doživite Hrvatsku na Orvasov način...

Odličan zemljopisni položaj u srcu Dalmacije, kristalno čisto i toplo Jadransko more, dobro očuvan okoliš te mnogobrojni kulturni, zabavni i sportski sadržaji čine Makarsku rivijeru jednom od najpoželjnijih turističkih destinacija Hrvatske.