Odlična ideja za dobar i kvalitetan gastronomski užitak! Popularan Ami Beer & Food u Splitu poziva Vas na bogatu i sočnu mesnu platu s prilozima i salatom za 2 osobe i samo 119 kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Počastite se platom bogatog izbora mesnih jela i uživajte u toplom gostoprimstvu Ami Beer & Food Puba! Kupon se može iskoristiti do 31.08.2020.

U bogatoj ponudi restorana i pubova u Splitu, ljubitelji piva i kvalitetne hrane s naglaskom na drugačije i posebno dobili su sada novo mjesto za izlazak. Ami beer & food izrastao je iz vrlo popularnog kafića „Ami“ koji je niz godina bio mjesto druženja svima onima koji svoj radni dan provode u uredima u blizini. 

Mesna plata uključuje: burger, kobasica, rebarca, krilca, nuggets, panirani kolutići luka, domaći krumpir, sezonska salata, somun!

No, kako sve treba mijenjati i razvijati s vremenom, tako smo i mi odlučili narasti i ponuditi kako našim stalnim gostima, tako i svim onima koji nas tek trebaju otkriti, jedan novi moderni koncept druženja i uživanja u dobrom „iću i piću“ koji za sada nudimo u vanjskom pub objektu, uz koji ćemo uskoro unutar zgrade Lavčević otvoriti restoran.  

Ami beer & food između ostalog nudi velik izbor piva, likera, vina, rakija, sokova, a hrana će zadovoljiti i ona najistančanija nepca naručite li nešto iz bogate ponude jela: hladne plate sa raznovrsnim narescima, odabranim sirevima s medom, pivskim kobasicama, mesnim namazima... bruschetti, fish & fries, biftek s prženim sezamom, kobasice, BBQ rebarca, ćevapčići u somunu, pljeskavice, burgeri, pileća krilca… Iskusno i uslužno osoblje sljubiti će svojim preporukama Vašu hranu s najboljom kombinacijom pića. 

Zato, izaberite jelo po svome guštu, zgrabite piće i uživajte u dobrim vibracijama Ami beer&food puba.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna prethodna rezervacija termina na broj +385 95 837 6083!