[NOVO] Ljetna luksuzna oaza za sva osjetila u Hotelu Noemia 4* u Baškoj Vodi na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom uz košaricu voća i piće dobrodošlice, za dvoje i djecu do 2 g., od 1729 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogata ponuda koja će razmaziti sva čula i ostaviti trag u nezaboravnog ljetnog odmora! Kupon vrijedi isključivo od 11.07.20. do 30.08.20.!

Noemia je nastala iz želje da svima onima željnim avanture, otkrivanja ljepota Jadrana i uživanja u prirodnim ljepotama Baške Vode hrvatske obale pružimo dom u kojem će se osjećati ugodno, voljeno i posebno. Upravo iz tog razloga smo kreirali Noemia resort, apartmane i hotel, kako bismo na visokom nivou zadovoljili sve vrste gostiju, omogućili im vrhunsku uslugu, te im omogućili da svoju pozornost usmjere na ono najvažnije – kreiranje doživljaja koji će trajati zauvijek.


Tradicija & Luksuz u jednom
Veličanstveni Noemia Hotel
Noemia hotel svojom funkcionalnošću i uređenjem diže vaše iskustvo ljetovanja na sasvim novu razinu. U ljeto 2020. godine otvorit ćemo vrata svima onima koji cijene ljepotu i izvrsnost, a do tada uživajte u izgledu našeg bisera.


Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u standard dvokrevetnoj sobi (smještaj u sobi više kategorije sukladno raspoloživosti), sa doručkom i večerom (polupansion) + piće dobrodošlice + boca vode i košarica voća u sobi na dan dolaska + korištenje vanjskog bazena + besplatan wi-fi, sve za 2 osobe.


Ljubav na prvi pogled
Vrhunski materijali, ugodne boje, detalji koji će vas oduševiti. Sve to i mnogo više ćete pronaći u sobama Hotela Noemia. Oduševit ćemo sva Vaša osjetila. Bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

ŠTO VIDJETI U OKOLICI?
Dobro došli u Bašku Vodu, biser Makarskoga primorja, u Dalmaciji, na hrvatskoj obali Jadrana!
Na mjestu gdje veličanstveni masiv planine Biokovo ljubi najljepši dio Makarskog primorja smjestila se Baška Voda. Nekada mjesto težaka i ribara, prekrasnih i opjevanih krajolika radom vrijednih domaćina pretvorena je u turistički biser Jadrana sa svim sadržajima i obilježjima malog mediteranskog gradića. Lijepe plaže, bistro modro more i sjajna klima čekaju Vas u Baškoj Vodi.

Plaža Nikolina
Bijela, šljunčana plaža najvećim je dijelom zaklonjena borovom šumom dobila je ime po po zaštitniku mjesta sv. Nikoli Putniku čiji se kip nalazi na mulu koji plažu dijeli od luke. Plaža Nikolina svake se godine svrstava među tri najbolje plaže u Hrvatskoj, a Daily Mail svrstao ju je među 10 najprivlačnijih plaža na Mediteranu. Jedina je plaža s Plavom zastavom na Makarskoj rivijeri. U izboru EarthCama pogled s web-kamera na plažu Nikolina proglašen je jednim od najljepših pogleda s web-kamere u svijetu.


Crkva sv. Nikole sagrađena je u neoromaničkom stilu 1889. godine, a 1991. godine uz crkvu je podignut zvonik te župni dvor, u kojem se nalazi bogata zbirka sakralnih i etnografskih predmeta.

Obavezna rezervacija na mail kuponi@jadran-crikvenica.hr i telefon +385 51 241 970 uz broj ili sliku kupona po aktivaciji kupona.