[LAST MINUTE - BRAČ] HOTEL VILLA JURAJ 4* - Vaša oaza luksuza ovog ljeta! Odmor u Bolu ovog srpnja za 2 osobe uz 3 ili 7 noćenja s doručkom već od 1969 kn! Djeca do 2 godine GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

BOL - dragulj hrvatske turističke ponude! Luksuzni smještaj za 2 osobe u Hotelu Villa Juraj**** udaljenom svega 10 minuta od plaže Zlatni rat uz 3 ili 7 noćenja s doručkom za dvoje! Kupon vrijedi do 31.07.2020.

Villa Juraj je novootvoreni objekt sa četri zvjezdice smještena na otoku Braču, 500 metara od centra Bola, 10 minuta pješice od poznate Bolske plaže "Zlatni rat".

Djeca do 2 godine gratis - popusti za djecu od 2 do 12 god, u sobi s jednim odraslim 30% - popusti za djecu od 2 do 12 god, u sobi sa 2 odrasla 50%.

Zlatni rat je vjerojatno najpoznatija plaža na Jadranu, smještena u Bolu, na južnoj obali otoka Brača. Zbog svoje je neobičnosti i ljepote i jedan od najpoznatijih simbola hrvatskog turizma.

Taj fenomen je šljunčani rt (rat) dug oko tisuću metara, kojeg oplakuje čisto i prozirno more. Plaža je posebna i po tome što mijenja oblik i položaj, ovisno o vjetru koji puše.


Bol na Braču i poznata plaža Zlatni rat ponos su hrvatskog turizma!