CITY BREAK u ZAGREBU! Dok istražujete ljetno ruho centra Zagreba, za svoj odmor izaberite šarmantni Hotel Timeout Heritage 4* u Ilici na 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U prolazu ili na odmoru, doživljaj posjeta i istraživanja Zagreba u ljeto bit će potpuno uz vrhunski smještaj Hotela Timeout Heritage 4* u Ilici 16 - nadomak glavnoga Trga! Kupon se može iskoristiti do 30.09.2020.

Hotel Timeout Heritage 4* Zagreb nalazi se u samom centru Zagreba te sadrži restoran, privatno parkiralište, bar i vrt. Objekt u ponudi ima uslugu consiergea i terasu. Gostima su na raspolaganju recepcija otvorena 24 sata dnevno, usluga prijevoza iz/do zračne luke, posluga u sobu i besplatan Wi-Fi.

Očekuje Vas i welcome drink - 1dl  crnog ili bijelog vina!

Sve sobe sadrže prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima te vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu. Sobe u hotelu Timeout Heritage Zagreb obuhvaćaju klima-uređaj i radni stol.

U objektu se poslužuje kontinentalni ili buffet doručak.

Popularne zanimljivosti u okolici hotela Timeout Heritage Zagreb uključuju Cvjetni trg, Zagrebačku katedralu i Muzej prekinutih veza u Zagrebu.

Prije kupnje obavezna provjera raspoloživosti s Hotelom, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije termina i sobe na broj 098 160 0123 ili mail: deals@out.city!