Njegovana od glave do pete! Zablistajte u ljetnim sandalama uz Centar zdravlja i ljepote Mia u Splitu koji nudi medicinsku te estetsku pedikuru bez ili sa trajnim lakom, od samo 119 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nevjerovatne tri opcije su Vam na raspolaganju! Odaberite željenu vrstu pedikure (medicinsku ili estetsku) i vrstu laka koji želite imati na notkima! Kupon se može iskoristiti do 31.08.2020.!

Što je pedikura?

Pedikura je kozmetički tretman stopala i noktiju. Pedikura se radi u kozmetičkim, terapeutskim i medicinskim svrhama i može pomoći u sprečavanju bolesti nokta i poremećaja noktiju 
Pedikura uključuje skrb ne samo za nokte na noktima; mrtve stanice kože trljaju se s dna stopala, grubim kamenom (rašpom) ili drugim materijalom. Njega kože uključuje granulirani piling, vlaženje i masažu.


Pedikura je terapeutski tretman za stopala koji uklanja mrtvu kožu, omekšava tvrdu kožu i oblike i liječi nokte na noktima. Dobar tretman stopala je raj, ali tehnike pedikure mogu varirati od vrste laka do masaže, tako da je važno pronaći pravu pedikuru za vas.


Što je medicinski pedikir?
Medicinska pedikura je neinvazivni, suhi postupak koji izvode visoko kvalificirani stručnjaci za njegu stopala koji kombiniraju podijatriju s njegom noktiju. Zajamčeno da je sigurno i higijenski, bavi se pitanjima kao što su: atletsko stopalo, kurje oči, žuljevi.
Medicinska pedikura fokusirana je na higijensku i estetsku njegu nožnih nogu i stopala. Ova se usluga nudi u privatnom okruženju koje pomaže promociji sigurnosti i opuštanja.
Medicinska pedikura drži se najviših razina saniteta.


Za što je pedikura dobra?
Pedikura je izvrstan način da osigurate da pazite na svoja stopala!
Redovita pedikura može podržati kiropodiju ako patite od problema sa stopalima. Ovo vas može spriječiti da trebate daljnje liječenje.
Pedikura također može pomoći vašem držanju - vi prirodno udobnije hodate po njegovanim nogama.
Pedikura vas također može umiriti i opustiti u kombinaciji s drugim tretmanima. Jednom kada vam je pedikurist izmasirao nekoliko omekšavajućih i umirujućih krema u noge, osjetit ćete da hodate zrakom!