Nezaboravno ljeto u modernom Hotelu Villi Paradiso 2 u Dubrovniku uz 3, 5 ili 7 noćenja s Polupansionom za dvoje i dijete do 3 g., uključeno korištenje bazena i parkinga, od samo 1699 kn!

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Povijest koja izvire iz svakog kamena, okruženi morskim plavetnilom i prizori na obzor, ovo ljetovanje učinit će jedinstvenim iskustvom! Kupon vrijedi u periodu od 09.07. do 30.08.2020.!

Hotel Villa Paradiso 2 moderni novoizgrađeni hotel u mjestu Zaton, Štikovica - u jednoj od najljepših uvala na dalmatinskoj obali. Hotel je samo 9 km udaljen od Starog grada Dubrovnika i to ga čini savršenim izborom za odmor..


Hotel se nalazi neposredno ispod glavne ceste, koja vodi prema Dubrovniku. Sa svojim parkingom, te panoramskim liftom od ceste do parkinga i recepcije, hotel je vrlo pristupačan.


Hotel ima 5 katova i 50 soba. Sve sobe su s pogledom na more, na uvalu Zaton i okolne otoke. 


Sve sobe su opremljene s modernim namještajem, tušem i WC-om, SAT TV, Wi-Fi internetom, klima uređajem i balkonom.


Dodatna atrakcija ovog hotela je bazen sa ležaljkama i suncobranima, koji se nalazi na krovu hotela s prekrasnim pogledom na uvalu Zatona
Hotel ima vlastitu plažu (betonirana plaža) koji se nalaze cca 50 metara od hotela i dostupni su stepenicama.
Hotel je u potpunosti klimatiziran (sobe i zajedničke prostorije). Hotel Restoran je moderno opremljena. 


U restoranu "Villa Paradiso" gosti mogu uživati ​​u večeri ili a-la-carte jela.

Prije kupnje kupona provjera raspoloživosti sa hotelom! ODMAH nakon kupnje kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail reservationsvillaparadiso2@gmail.com ili 020 696987 uz broj kupona po aktivaciji kupona.