[NOVO!] Ovog ljeta posvetite se sebi i pozitivnim promjenama u svom životu! Upišite "Poduzetan Um" - program za potpunu transformaciju sebe, života i posla, podijeljen na 4 stupnja u 7 mjeseci!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

"Poduzetan Um" je jedinstven program u trajanju od sedam mjeseci za vrijeme kojih ćete iz temelja promijeniti svoj način razmišljanja, stil života ili poslovanja - i to u smjeru koji vas uvijek vodi ka ostvarenju zacrtanog cilja! Kupon se može iskoristiti do 31.08.2020.

Promijenite bilo koji segment života kojim niste zadovoljni.

Steknite izgubljeno samopouzdanje. 

Pronađite novi posao ili pokrenite vlastito poslovanje.

I to sve uz našu pomoć! Niste sami.

Naučit ćemo vas kako u svakoj situaciji zadržati fokus na željeno te pronaći rješenje - i tako izgraditi pravi Poduzetan Um! Postanite nepokolebljivi! Priključite se timu pobjednika!

Program traje 7 mjeseci i podijeljen je u 4 stupnja.

I. stupanj

Tko sam? Tko želim postati? Koji su moji ciljevi? Gdje se trenutno nalazim u osnosu na ciljeve koje želim ostvariti? Koje korake mogu poduzeti već sad kako bih se počeo kretati u smjeru svojih ciljeva? -> u ovom stupnju istražujemo snove, naše očite i skrivene želje, podsvjesne težnje; definiramo što želimo i učimo uviđati očita rješenja, ali i ona manje očita te učimo kako se možemo približiti najboljoj verziji sebe kroz ispravnu akciju kao ključ uspjeha.

II. stupanj

Moj životni i poslovni model koji želim ostvariti; Koji su konkretni koraci koje mogu poduzeti da krenem u život koji priželjkujem? -> u ovom stupnju doista i činimo korake koji su potrebni, uz vodstvo stručnjaka i osobe na koju se možete osloniti, uz voditeljicu i grupu koji su podrška da se stvarno provede akcija koja će donijeti promjenu. Konkretni koraci, stvarna akcija i djelovanje koji vode do cilja. Ovaj stupanj uključuje i INDIVIDUALNO savjetovanje te vodstvo stručnjaka na svim sferama života. Uz grupne radionice, ovaj stupanj obuhvaća i online/u živo individualno savjetovanje, prema dogovoru.

III. stupanj

Rad s timom stručnjaka za ostvarivanje mog poslovnog modela (bilo da tražimo novi posao ili postavljamo svoje poslovanje). Pronalazak najboljih rješenja za započinjaje vlastitog posla. Pisanje poslovnog plana u suradnji sa stručnjacima. Postupak predaje poslovnog plana, čekanje poticaja, traženje investitora - sve uz naše vodstvo i pomoć da se plan doista i realizira. S vama smo cijelim putem, dok ne budete imali sve potrebno za pokretanje vlastitog posla. Ovaj stupanj se može primijeniti i za osobe koje traže posao (radimo na molbi za posao i pripremamo ih za razgovor za posao, kako bi stvarno našli posao koji odgovara njihovim kriterijima). Ovaj stupanj, nakon akcije koju smo provodili u drugom stupnju, upisuju i osobe koje žele naučiti vidjeti rješenja koja nisu očita ili nisu u skladu s njihovom zamisli, ali im koriste. Mi sami često ne vidimo da nam rješenje koje nismo prvotno zamisliti može donijeti veću produktivnost ili profit od onoga koje priželjkujemo. Ovdje učimo razmišljati izvan okvira i uvijek naći rješenje koje je u skladu s nama samima, neovisno o okolnostima. Potpun izlazak iz zone komfora.

IV. stupanj

Pokretanje vlastitog posla uz punu podršku. Pratimo vas u postavljanju Vašeg poslovanja. S vama smo i za vrijeme vođenja poslovanja, u poslovnim profcesima i savjetovanju o poslovnim rješenjima. U ovom stupnju smo podrška, ali gradimo i poslovne "mišiće", kako bi naučili snaći se u svakoj situaciji i doista živjeti PODUZETAN UM, bez obzira na izazov koji je postavljen pred vas. Ovaj stupanj upisuju i osobe koje su spremne baciti se van zone komfora, doista djelujući i ostvarujući svoje najluđe zamisli. S vama smo na cijelome putu. Učimo zajedno da nas svaki izazov vodi rastu - u ovom stupnju to stvarno osjetimo na vlastitoj koži - sada znamo svaku situaciju iskoristiti u svoju korist! ;)

ODMAH nakon kupnje kupona obavezno se javiti na mail life.company.progress@gmail.com!