Ljetovanje uz obilje čistog zraka na 4 dana/ 3 noćenja s doručkom za dvoje i djecu do 6 g. u hotelu Lavina na Jahorini + spa i fitness centar...a tu je i opcija s vožnjom

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Lavina nalazi se na Jahorini, jednoj od najljepših planina jugoistočne Europe. Izaberite između dvije bogate ponude i osigurajte si savršeni ljetni odmor! Djeca do 6 godina GRATIS s dvije odrasle osobe. Kupon za ponude vrijedi do 30.09.20.!

HOTEL LAVINA JAHORINA - Uživanje ima adresu!

Hotel Lavina smješten je između dvije skijaške staze (Ogorijelica i Prača).
Hotel raspolaže sa 23 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsuvremenijom tehnologijom gdje je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost reguliranja temperature, mini bar kao i ljubazno osoblje koje se na sve zahtjeve gosta trudi da odgovori u što kraćem roku i na najbolji mogući način. 


Sobe

Hotel Lavina Jahorina u ponudi ima 22 luksuzne sobe sa sadržajima koji jamče visok nivo udobnosti i boravka. Na raspolaganju ćete imati Internet pristup, LCD TV, telefon, sef za čuvanje vaših dragocjenosti kao i mini bar. Standardna soba može imati bračni ili odvojene ležaje, u skladu s Vašim željama. Svaka soba ima pogled na skijašku stazu, kabelsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar.


Vrhunski užitak za dušu i tijelo
Wellness centar posjeduje finsku saunu, parnu kupelj. Također, tu je i bazen sa održavanom temperaturom vode idealnom za relaksaciju. Za sve goste hotela korištenje bazena, saune i parnog kupatila je potpuno besplatno. Gostima je na raspolaganju veliki broj programa i tretmana za relaksaciju, oslobađanje od stresa, pomlađivanje i zatezanje kože.


Finska sauna - za čišćenje duše i detoksikaciju tijela.
Parna kupelj - za vraćanje energije i mladenačkog izgleda.
Fitness dvorana - vrhunski opremljena dvorana hotela Lavina stoji vam na raspolaganju tijekom cijelog dana.
Bazen - za opuštanje i uživanje preporučujemo naš zatvoreni bazen sa stalno održavanom temperaturom, masažerima i vodopadom. Dok uživate na bazenu, na raspolaganju vam je i naš bar u kome možete poručiti piće.
Wellness prostor i bazen se koristi u skladu s preporukama zavoda za javno zdravstvo!


 

Izaberite između 2 sadržajno bogate ponude:

  • Ponuda 1 uključuje: 4 dana, 3 noćenja s doručkom, u standard sobi u Hotelu Lavina na Jahorini + korištenje spa centra - bazen, sauna i parna kupelj (osiguran ogrtač i papuče) + korištenje fitness centra + korištenje bicikla za vožnju po prirodi + košara voća u sobi + mogućnost igranja stolnog tenisa i društvenih igri (riziko, monopol, šah, čovječe ne ljuti se, domino i sl.), sve za 2 osobe.
  • Ponuda 2 uključuje: sve navedeno u ponudi 1 uz vožnju quadovima u trajanju 2 h (1 quad za 2 osobe uz vodiča na drugom quadu) + relax masažu u trajanju od 50 minuta + boca vina u sobi, također za 2 osobe.
  • Aktivnosti

    Mountain bike - za ljubitelje mountain bike-a Jahorina predstavlja idealno mjesto za ovu vrstu aktivnosti. Veliki broj staza, predivan pogled i netaknuta priroda će oduševiti svakog bajkera.


    Napunite baterije - šetnja po travnatim livadama Jahorine, prepunim ljekovitog planinskog bilja, uz tišinu, čist planinski zrak jamči da ćete se bolje osjećati i fizički i duhovno i mnogo lakše se vratiti svakodnevnom stresu i obavezama.


    Jahorina
    Na Jahorini se stapaju tople mediteranske sa hladnim kontinentalnim zračnim masama, zbog čega Jahorina ima povoljnu i zdravu klimu, sa temperaturama koje i zime i ljeta čine ugodnim za boravak. Netaknuta priroda, čist zrak, zelena prostranstva djelovat će blagotvorno na svakoga tko provede neko vrijeme na Jahorini...