Wellness ljeto u Šibeniku! Luksuzni Superior City Hotelu Bellevue**** sa prekrasnim pogledom uz 2 ili 5 noćenja sa doručkom za 2 osobe i dijete do 18 g.+ spa zone i parking u cijeni od samo 1719 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte čari Šibenika uz boravak u predivnom Superior City Hotelu Bellevue****! Kupon vrijedi do 23.08.2020.!


Superior City Hotel Bellevue **** nudi vrhunski smještaj kroz prostrane, moderne sobe i apartmane, kako bi se zadovoljile potrebe svih gostiju. U skladu sa željama svakog gosta, nudimo udobne dvokrevetne sobe, dva junior apartmana, kao i izvršne i predsjedničke apartmane s hidromasažnom kadom.

Sobe i apartmani uređeni su u urbanom dizajnu suvremene umjetnosti i karakterističnom arhitekturom.


Ispunjen obilnom prirodnom sunčevom svjetlošću i vrhunskim sadržajima, hotel Bellevue **** je moderan hotel u centru Šibenika koji pruža izuzetan smještaj i jedinstven doživljaj. Moderni televizori ravnog ekrana, uz bežični pristup internetu, osvježavajući wellness i spa doživljaji s turskim i mediteranskim saunama te udoban bazen su među ponuđenim sadržajima. Čisti luksuz, neusporediva udobnost i izvanredna dostupnost povijesnog centra Šibenika učinit će vaš boravak toplim, prijateljskim i nezaboravnim! Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Popust na masaže i kozmetičke usluge 30%!


CLASSIC dvokrevetna soba

Izvrsno pripremljena posteljina, unutrašnjost okupana prirodnim sunčevim svjetlom i opuštajuća čista kupaonica. U ovoj atmosferi, gosti će sigurno osjetiti pozornost na detalje koja je temelj naše usluge.

ODMAH po kupnji i primitku kupona, obavezna rezervacija na tel.sales@bellevuehotel.hr ili 022 646 400, uz KOD i ID kupona.